Rohkema info nägemiseks:

ELMATIK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1006; jälgijaid - 12. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ELMATIK OÜ kohta arvamuslugu!"

ELMATIK OÜ hetkeolukord

Juba 1006 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 12 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga ja kommenteeritud 8 korda.

Tegevusaruanne 2022

OÜ ELMATIK TEGEVUSARUANNE 31.DETSEMBRIL 2022 LÕPPENUD MAJANDUSAASTA KOHTA

Üldinfo

Elmatik OÜ asutati 1994. aastal aktsiaseltsina. Aktiivse majandustegevusega alustati 1995. aastal. 2016. aastal kujundati aktsiaselts ümber osaühinguks.

Firma põhitegevusaladeks on tööstusautomaatikaseadmete ja elektroonikatööstustarvikute maaletoomine ja müük, ESD-kaitsesüsteemide konsultatsioonid, koolitus ja müük. Osutatakse koolitus ja ESD mõõtmisteenuseid. Elmatik OÜ peamised partnerid, kelle toodete edasimüügi õigust omatakse, on Schneider Elektric, Carlo Gavazzi, OEM Automatic, Sievin Jalkine OY, Pace.

Äritegevuse ülevaade 2022. aastal oli Elmatik OÜ kaupade müügitulu 265 965 eurot. Toodete sortiment 2022. aastal oluliselt ei muutunud võrreldes 2021. aastaga.

OÜ Elmatik 2022.a. majandusaasta kasum oli 790 eurot.

Tähelepanu pöörati turupositsiooni kindlustamisele ning uute klientide leidmisele.Täiendatud on uut klienditellimuste süsteemi interneti keskkonnas. Oluliselt on suurendatud pakutavate toodete infomahtu Elmatik OÜ koduleheküljel internetis.

Töötajad ja juhtkond

Elmatik OÜ 4-le töötajale makstud palkade, lisatasude kogusumma koos sotsiaalmaksu ja tööstuskindlustusmaksuga oli 51 751 eurot. Garantiisid Elmatik OÜ juhatuse liikmetele väljastatud ei ole.

Valuutakursside risk

Tehingud välistarnijate ja -klientidega toimuvad eurodes, mistõttu on valuutakursi risk madal.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

Elmatik OÜ põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on ettevõtte turupositsiooni säilitamine ja kindlustamine;uute tarnijate leidmine ja müügi suurendamine.

Juhatuse liige Kalle Puusepp

ELMATIK OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.