Rohkema info nägemiseks:

MULTIPLOKK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 274; jälgijaid - 22. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta MULTIPLOKK OÜ kohta arvamuslugu!"

MULTIPLOKK OÜ hetkeolukord

Juba 274 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 22 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Ettevõtte põhitegevuseks on tolliagentuuri teenuste osutamine ja tollidokumentide vormistamine.

OÜ Multiplokk jätkab kolmandatest riikidest saabuvatele ja ühendusest väljuvatele kaupadele tolliformaalsuste läbiviimist, pakkudes oma praegustele ja tulevastele klientidele kvaliteetset tolliagentuuri teenust. Lisaks 30.06.2021 käivitunud uuele elektroonsele impordi tollisüsteemile

Impulss on ka Eestis plaanis rakendada uus tollisüsteem ekspordile (AES rakendub 01.10.2023). Kõik sellest tulenevad uued nöuded vajavad ühtsete andmenõuete täitmist tolliformaalsuste üle Euroopa. Uuendustega kursis olemine seab kõikidele tolliagentuuridele lisakohustuse jälgida muudatusi seadusandluses jm asjakohast tollialast infot, sh arvesse võttes EL poolt kehtestatud ja võimalikke uusi kaubanduspiiranguid.

EL toll on saavutanud 2022 aastaks kõrge automatiseerituse astme. Tollideklaratsioonid esitatakse EL -s elektrooniliselt. Arvestades kõrget automatiseeritust, tuleb tolliagentuuril valdkonnapõhiste muutustega kursis olla. Elektroonilise tolli peamine eesmärk on tolliprotseduuride ja - prostesside tõhususe ja tulemuslikkuse tõstmine.

MULTIPLOKK OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.