Rohkema info nägemiseks:

ARTWERK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud objektipõhiste LED valgustuslahenduste pakkumisele erinevates valdkondades, sealhulgas tööstuses, kaubanduses ja büroodes.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie meeskond koosneb tipptasemel inseneridest, disaineritest ja spetsialistidest, kes omavad rikkalikku kogemust LED valgustuslahenduste väljatöötamisel ja rakendamisel.

Meie insenerid on valdkonna eksperdid, kes on pidevalt kursis uusimate tehnoloogiliste edusammudega ja suudavad kujundada kohandatud lahendusi vastavalt iga kliendi vajadustele. Meie disainerid omakorda loovad visuaalselt atraktiivseid ja esteetiliselt meeldivaid valgustuslahendusi, mis lisavad ruumidele elegantsi ja mugavust.

Tegevusala: Objektipõhised LED lahendused

Meie peamine fookus on pakkuda objektipõhiseid LED lahendusi erinevatesse sektoritesse. Tööstuslikus valdkonnas aitame ettevõtetel optimeerida oma valgustuslahendusi, suurendades samal ajal töökeskkonna ohutust ja tõhusust. Kaubanduses loome atraktiivseid ja kliendisõbralikke valgustuslahendusi, mis aitavad kauplustel esile tõsta oma tooteid ja luua paremat ostukogemust. Büroodesse pakume nutikaid ja energiasäästlikke valgustuslahendusi, mis aitavad luua ergonoomilisi töökeskkondi ja parandada töötajate produktiivsust.

Meie eesmärk on pakkuda kliendile kohandatud lahendusi, mis vastavad täpselt nende vajadustele ja eesmärkidele. Oleme uhked oma meeskonna oskuste üle ning meie kireks on innovatsioon ja tehnoloogia, mis aitavad meil pakkuda parimaid LED valgustuslahendusi turul. Tulevikus jätkame uute ja paremate valgustuslahenduste väljatöötamist, et aidata meie klientidel saavutada suuremat tõhusust ja jätkusuutlikkust oma valgustussüsteemides.

Võtke meiega ühendust!

Vaata rohkem

ARTWERK OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Maria M.

Meie ettevõte oli pikka aega otsinud usaldusväärset partnerit LED-valgustuse lahenduste jaoks ning leidsime selle teie näol. Tänud!

- Marko K.

Teie LED-valgustuslahendused on aidanud meil oluliselt energiakulusid vähendada ja meie töökeskkond on nüüd palju paremini valgustatud.

- Liina P.

Teie ettevõte on tõeliselt paindlik ja suudab pakkuda LED-valgustuslahendusi erinevates valdkondades. Tööstus, kaubandus, bürood - te olete tõeline ekspert igas neist.

ARTWERK OÜ tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus Artwerk OÜ on asutatud aastal 1996. Ettevõte on kasumlikult tegutsenud seni kõigil tegevusaastatel välja arvatud 2 covid aastat. Põhitegevusvaldkonnad on algusest peale turunduse ja reklaamialaste teenuste osutamine ning aastal 2013 lisandunud tööstuslike LED valgustite ja LED ekraanide tootmine/maaletoomine ja hulgimüük. Käive Käive oli aasta lõpuks 308 003 eurot ja puhaskasum 32 439 eurot, mis tähendavad vastavalt kasvu 57% ja 206%. Töötajad 2022. aastal on tehtud töötajatele kulutusi koos sotsiaalmaksuga kokku 57 376 eurot. Töötasud jagunevad aruandes tööjõukulud 38 792

Dropdown

kõik artiklid

5 viisi, kuidas innovaatilised kunstilahendused võivad teie brändi uuesti leiutada

Brändi identiteet on ettevõtte üks olulisemaid varasid, mis loob kliendis usalduse ja lojaalsuse. Kui soovite oma brändi värskendada ja uuesti leiutada, võib in
ssb.ee
Brändi identiteet on ettevõtte üks olulisemaid varasid, mis loob kliendis usalduse ja lojaalsuse. Kui soovite oma brändi värskendada ja uuesti leiutada, võib innovatiivsete kunstilahenduste kasutamine olla võtmeks, mis muudab teie ettevõtte nähtavamaks, atraktiivsemaks ja konkurentsivõimelisemaks. Allpool tutvustame viit viisi, kuidas kunst võib aidata teie brändi uuesti luua. Unikaalne visuaalne identiteet: Kunstilised elemendid, nagu uued logo kujundused, värvipaletid ja graafilised stiilid, võivad aidata teil eristuda konkurentidest. Luues unikaalse visuaalse identiteedi, mis väljendab

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.