Rohkema info nägemiseks:

Elari Kirsipuu

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

NÕMME KEEVITAJA OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Nõmme Keevitaja on asutatud 03.07.2017. Ettevõtte põhitegevusala on masinate ja seadmete remont. Ettevõtte juhatus on üheliikmeline. Juhatuse liikmele maksti töötasu lisas nr 5 ja 6 väljatoodud summas. 2022. aastal toimus tavapärane majandustegevus masinate ja seadmete remondi tegevusala raames. 2023. aastal on kavas jätkata majandustegevusega ettevõtte põhitegevusalaks märgitud valdkonnas.

Dropdown

kõik artiklid

HOONEÜHISTU LOMBI 10 TÜH tegevusaruanne 2022

Hooneühistu LOMBI 10 eesmärgiks on toetada ja soodustada oma liikmete majanduslikke huve läbi ühise majandustegevuse. Hooneühistu Lombi 10 on Garaažiühistu Lom
ssb.ee
Hooneühistu LOMBI 10 eesmärgiks on toetada ja soodustada oma liikmete majanduslikke huve läbi ühise majandustegevuse. Hooneühistu Lombi 10 on Garaažiühistu Lombi 10 õigusjärglane. Hooneühistu tegevus on reguleeritud majanduskavaga, mille kinnitab iga aasta alguses hooneühistu üldkoosolek. 2022 aastal koguti liikmemaksu. Majandustegevus toimus vastavalt majanduskavale. Liikmemaksu võlglased on järgmised liikmed: Kristo Kempi – 169 eurot; London Invest OÜ – 27 eurot; Nadežda Litov – 83 eurot; OÜ Kodutööd – 33 eurot. Hooneühistu üldkoosolek kinnitas 2022. aasta majandusaasta aruande.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.