Rohkema info nägemiseks:

GRAN-ELEKTROONIKA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 344; jälgijaid - 4. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta GRAN-ELEKTROONIKA OÜ kohta arvamuslugu!"

GRAN-ELEKTROONIKA OÜ hetkeolukord

Juba 344 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Gran-Elektroonika on ettevõte, mille tegevusalad on: - tööstusmasinate ja -seadmete remont ja hooldus - EMTAK 33121; - teadus- ja arendustegevus muude loodus- ja tehnikateaduste vallas (elektroonikaseadmete ja serveri tarkvara arendamine) - EMTAK 72191.

2022.aastal tegeles osaühing oma äritegevusega tegevusalade järgi. OÜ Gran-Elektroonika toodangu ja teenuste müügitulust moodustas müük

Eestisse. Aruandeaastal langes ettevõtte partnerite majandusaktiivsus. Osaühing tunnetas nõudluse ja töömahu vähenemist. Majanduselangus mõjutas ettevõtte aruandeaasta finantsnäitajaid. 2022.aasta lõpetas OÜ Gran-Elektroonika kahjumiga - 23840,-eurot. Aga kokkuhoiu poliitika võimaldas firmal jääda turule.

Aruandeaastal uurimis- ja arendustegevusega seotud kulud olid ligikaudu mahus 6000,-eurot.

Järgmisel majandusaastal kavatseb OÜ Gran-Elektroonika jätkata oma äritegevust. 2023.aasta arengukavas on uute arvutitehnoloogiate evitamine elektroonikaseadmete projekteerimis-, hooldus- ning tootmistegevuste rakendamiseks. Uurimis- ja arendustegevuse projektidega seotud väljaminekuid planeeritakse ligikaudu mahus 5000,- eurot.

Osaühingu põhieesmärgiks 2023. aastal on firma turupositsiooni säilitamine ja kindlustamine olemasolevatel turgudel ning otsimine uusi partnereid ja turge Baltimaades ja teistes Euroopa maades.

OÜ Gran-Elektroonika on jätkuvalt tegutsev ettevõte.

Juhatuse liige Sergei Granin.

07.06.2023

GRAN-ELEKTROONIKA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.