Rohkema info nägemiseks:

ISOREAL OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2649; jälgijaid - 38. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ISOREAL OÜ kohta arvamuslugu!"

ISOREAL OÜ hetkeolukord

Juba 2649 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 38 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 3 korda.

Tegevusaruanne 2022

Osaühingu ISOREAL põhitegevuseks on ehitusmaterjalide kaubandus, seadmete müük ja paigaldus.

2022. aastal oli meie peamiseks müügiartikliks kergpaneelid, nende paigaldamiseks vajalikud lisadetailid ning tõstuksed ja soojustatud uksed.

Suurema osa müüdud materjalidest paigaldasime ja monteerisime ise. Oluliste kõrvalteenustena pakkusime soojustatud uste paigaldamist, paneelide paigaldamiseks vajalike tarvikute hankimist ja komplekteerimist ning paigaldusjooniste koostamist. Täisteenusena pakkusime kerghallide konstruktsioone koos projekteerimise ja paigaldusega.

2022. aastal turustasime peamiselt Poolas valmistatud paneele. Laiendasime koostööd erinevate kergpaneelide valmistajatega ning pakkusime tellijatele täiendavalt lisadetailide müüki ja montaanitöid. Paigalduse osas jäi endiselt probleemiks oskustööjõu leidmine ja väga madal hinnatase. Jätkasime võtmed kätte põhimõttel lao- ja tootmishoonete ehitamist.

2022. a. müügitulu oli 2,5 miljonit eurot, kogu müük toimus Eestis. Kokkuvõttes oli OÜ Isoreali kasum 18 tuhat eurot.

2022. aastal investeeriti põhivarasse 23 tuhat eurot, soetati kaks kaubikut, murutraktor ning sülearvutid.

OÜ Isoreali juhatus koosneb kahest liikmest. Tegevjuhile maksti 2022. aastal töötasu 17 tuhat eurot. Töötajaid oli keskmiselt 11. Nende töötasufond oli 176 tuhat eurot ja keskmine kuutöötasu 1332 eurot.

2023. aasta algus on olnud meile positiivne. Vaatamata kõrgetele hindadele on tellimisi piisavalt.

Arvestades tööjõuturul valitsevat oskustööjõu puudust, peame 2023. a. prioriteediks oma töötajate koolitust ning täiendõpetust.

Toomas Virkus

Juhatuse esimees

ISOREAL OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.