Rohkema info nägemiseks:

PREM TEST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 593; jälgijaid - 17. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta PREM TEST OÜ kohta arvamuslugu!"

PREM TEST OÜ hetkeolukord

Juba 593 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 17 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

Osaühing PREM TEST majandustegevus käesoleva ajani on põhitegevusalaks veearvestite taatlemine (metroloogiline kontroll), remont ja hooldus Eestis. OÜ PREM TEST akrediteeritud nagu volitatud kalibreerimislabor ja inspekteerimisasutus EVS-EN ISO/IEC 17020 ja 17025 standardi nõuete vastavuses (akrediteerimistunnistused K 024 ja I 044). PREM TEST oü-le antakse taatluslaborina tegutsemiseks tunnusnumber M19.(EMTAK 71209).

OÜ PREM TEST teostab taatlemine ja kalibreerimine kuni 40mm läbimõõduga veearvestitele. KA teostab remonti kuni

DN 100 veearvestitele ja varuosade vahetus. Osaühingus PREM TEST jätkus traditsioonilise äritegevuse mahtude stabiilne kasv ja eelmistel aastatel saavutatud turuosa kindlustamine.

Möödunud aasta tõi osaühingule tervikuna stabiilse kasvu, osaühing arenes edukalt keerulises konkurentsirikkas olukorras. Osaühingu häid tulemusi soosisid eeskätt alljärgnevad tegurid: (cid:127) Jätkuv majanduskasv ja hea majanduskliima Balti mere regioonis (cid:127) Partnerivaheliste suhete laiendamine

Tulud, kulud ja kasum 2022.a. moodustas OÜ PREM TEST müügitulu 22988 eurot. Teenuste müügitulu on 100% Eesti turul. Ettevõtte kahumiks kujunes 3628 eurot.

Ettevõtte 2022.a. põhivarade kulum moodustas 1080 eurot.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

OÜ Prem Test põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on teenuste assortimendi laiendamine, firma turupositsiooni säilitamine ja kindlustamine olemasolevatel turgudel.

Tallinnas, 10.veebruar 2023.a.

PREM TEST OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.