Rohkema info nägemiseks:

Rauno Arulo

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

BEST PARTY SOLUTIONS OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Best Party Solutions on mikroettevõte, mille peamine tegevusala on olnud erinevate meelelahutusürituste organiseerimine ja läbiviimine. Lisaks rendib ja müüb ettevõte erinevat peoinventari (peotelgid, lauad, pingid jne). Samuti osutatakse peamiselt toitlustus- ja meelelahutusvaldkondi puudutavaid konsultatsioone ning tegeletakse ka reklaamialase nõustamisega. Uue ärisuunana osutatakse ka transporditeenust ettevõttele kuuluva kerghaagisega.

Dropdown

kõik artiklid

VIHASOO KULTUURISELTS MTÜ tegevusaruanne 2022

Vihasoo Kultuuriseltsi põhitegevuseks on Vihasoo Rahvamaja haldamine, taidlusringide töö korraldamine ja küla seltsielu edendamine. Seltsi tööd korraldab kolmel
ssb.ee
Vihasoo Kultuuriseltsi põhitegevuseks on Vihasoo Rahvamaja haldamine, taidlusringide töö korraldamine ja küla seltsielu edendamine. Seltsi tööd korraldab kolmeliikmeline juhatus, kuhu kuuluvad Rauno Arulo, Kaidi Kesküll ja Mihkel Allemann. 2022-ndal aastal töötas rahvamajas kaks taidlusringi, mille juhendajatele maksti töötasu. Anti välja ka raamat Vihasoost, milleeest tasuti autoritasusid.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.