Rohkema info nägemiseks:

VEREMON OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3080; jälgijaid - 7. Arvustusi - 4; Artikleid 3+ "Kirjuta VEREMON OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Veremon OÜ sündis kirglikust armastusest ja pühendumusest Volvo sõiduautode vastu. Meie ettevõtte ajalugu on lugu innukatest spetsialistidest, kes on otsustanud pakkuda tipptasemel hooldus- ja remonditeenuseid, mis on spetsiaalselt suunatud just Volvo autodele.

Alates asutamisest on meie peamine eesmärk olnud tagada, et iga klient saaks kogeda kõrgtasemelist teenindust, mis vastab Volvo sõidukite kõrgetele standarditele. Me mõistame, et Volvo auto on palju enamat kui lihtsalt sõiduk; see on sümboolne väljendus ohutusest, kvaliteedist ja Skandinaavia innovatsioonist. Seetõttu oleme pühendunud sellele, et iga auto, mis meie töökotta jõuab, saaks osa meie parimatest teadmistest ja kogemustest.

Meie teenuste hulka kuulub mitmekülgne valik, mis hõlmab Volvo sõiduautode hooldust ja remonti, sealhulgas diagnostikat ja tarkvara muutmist, sillastendi, rehvide vahetust ning kliimaseadme täitmist. Kõik meie teenused on suunatud täpselt Volvo sõidukitele, tagades nende optimaalse toimimise ja pikema eluea.

Lisaks pakume laias valikus nii uusi kui ka kasutatud Volvo varuosi, mis on saadaval meie kohapeal. Teie mugavuse huvides oleme ka Facebookis kättesaadavad, et pakkuda teile veelgi lihtsamat ja kiiremat suhtlust ning teavet meie teenuste ja toodete kohta.

Samuti on meie asutusega samas kohas ka Volvaru OÜ, kes on spetsialiseerunud Volvo varuosade müümisele. See tähendab, et teil on võimalik leida kõik vajalik - nii remonditeenused kui ka varuosad - ühest ja samast kohast, muutes teie Volvo hoolduse ja remondi protsessi sujuvamaks ja mugavamaks.

Võtke meiega ühendust!

VEREMON OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Veljo K.

Väga hea teenindus, kiire ja mugav.

- Maksim Z.

Profid oma valdkonnas. Tehtud tööd on kiire ja profidionaalselt. Mõistlikud hinnad. Olen väga rahul.

- Tanel K.

Väga asjalikud mehed. Leiavad ja pakuvad ise lahendusi. Kõik on kvaliteetne.

5 märki, et sinu Volvo vajab professionaalset hooldust

Volvo sõidukid on tuntud oma vastupidavuse ja ohutuse poolest, kuid nagu iga masin, vajavad nad regulaarset hooldust ja aeg-ajalt professionaalset hoolt, et säilitada oma jõudlust ja pikaealisust.  Märk 1: Hoiatustuled süttivad armatuurlaual Kui sinu Volvo armatuurlaud süttib hoiatustuledega, on see selge märk, et sõidukit tuleb kontrollida professionaali poolt. Nende hoiatuste eiramine võib viia tõsisemate probleemideni hiljem. Mootori kontrolltuli on kriitiline näitaja võimalikust probleemist sinu Volvo mootoriga. See võib tähendada midagi nii lihtsat kui lahtine kütusepaagi kork või

Dropdown

kõik artiklid

Volvo hooldus ja remont: usaldusväärne partner sinu Volvole

Veremon OÜ on pikaajalise kogemusega autoriseeritud Volvo hoolduskeskus, mis pakub tipptasemel hooldus- ja remonditeenuseid Volvo sõidukitele. Meie eesmärk on t
ssb.ee
Veremon OÜ on pikaajalise kogemusega autoriseeritud Volvo hoolduskeskus, mis pakub tipptasemel hooldus- ja remonditeenuseid Volvo sõidukitele. Meie eesmärk on tagada teie Volvo turvalisus, jõudlus ja usaldusväärsus, pakkudes parimat võimalikku teenust koos personaalse lähenemisega igale kliendile. Volvo ekspertide kätes Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes on spetsialiseerunud Volvo sõidukitele. Neil on sügavad teadmised Volvo tehnikast ja süsteemidest ning pidevalt uuenevad oskused, et pakkuda parimat hooldus- ja remonditeenust. Olgu tegemist lihtsa hooldusega või keeruka

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.