Rohkema info nägemiseks:

LIPSU KINNISVARA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1377; jälgijaid - 16. Arvustusi - 4; Artikleid 3+ "Kirjuta LIPSU KINNISVARA OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus täpsus kohtub vastupidavusega, ja meisterlikkus sulandub innovatsiooniga. Lipsu Kinnisvara OÜ-s ei ole me lihtsalt ehitusettevõte; me oleme teie tuleviku arhitektid, teie unistuste vundament ja kogukondade loojad. Pöörates erilist tähelepanu betoonitöödele, müüritöödele ja spetsialiseeritud vundamenditöödele, toome ellu ruumid, kus luuakse mälestusi, alates magamistoa soojusest kuni saunamaja rahuni.

Meie oskusteave ei piirdu ainult elamuprojektidega. Me laiendame oma meisterlikkust turismisektorile, luues eritellimusel majutusasutusi, mis lubavad mugavust ja luksust, ning kogukonna südamesse, ehitades ruume, mis soodustavad kasvu ja ühtekuuluvust. Meie pühendumus tipptasemele on ilmne igas paigaldatud plokis ja igas vormitud betoonkonstruktsioonis.

Mõistes jätkusuutlikkuse ja keskkonnakohustuse tähtsust, oleme spetsialiseerunud ka kalatreppide ehitamisele, tagades, et meie looduslikud veeteed jätkuvalt õitseksid ja toetaksid ökosüsteemi. Meie teenused on kõikehõlmavad, hõlmates kõike alates vundamenditööde järelevalvest kuni traditsiooniliste materjalide nagu lubjakivi ja graniit kasutamisel põhineva kivimüüritise peene kunstini.

Lipsu Kinnisvara OÜ-s oleme rohkem kui lihtsalt ehitajad; oleme meeskond, kes on pühendunud teie visiooni elluviimisele. Olgu selleks turismitalu, mis pakub põgenemist loodusesse või kogukonnakeskus, mis toob inimesi kokku, me oleme vundament, millel teie projektid kõrguvad. Võtke meiega ühendust aadressil indrek@vundamendimeister.ee või helistage meile numbril +372 506 3500, et hakata juba täna oma unistust ehitama.

uuri lisaks

LIPSU KINNISVARA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari S.

Suurepärane töö!

- Jaan H.

Olen väga rahul tulemusega!

- Mart P.

Väga meeldiv kogemus. Töö oli täpne ja kiire.

Müüriladumistöö: traditsiooni säilitamine kaasaegses ehituses

Müüriladumine on olnud arhitektuurse tipptaseme nurgakiviks sajandeid, ulatudes tagasi varaseimate tsivilisatsioonideni. Selle püsiv kohalolu kaasaegses ehituses on tunnistuseks selle mitmekülgsusele, tugevusele ja esteetilisele veetlusele. Vaatamata uutele materjalidele ja ehitustehnikatele, jääb müüriladumine paljude koduomanike, ettevõtete ja avalike asutuste poolt ihaldatud valikuks. Tänane ehitusmaastik esitab müüriladumistööle unikaalseid väljakutseid, sealhulgas ranged ehitusnormid, vajadus energiatõhusate kujunduste järele ja kaasaegse tehnoloogia integreerimine. Siiski toovad need

Dropdown

kõik artiklid

Jätkusuutlike kalatreppide ehitamise kunst

Kalade ränne on paljude kalaliikide paljunemise ja ellujäämise jaoks kriitiline looduslik protsess. Rändkalad reisivad oma kudemisaladele paljunemiseks, sageli
ssb.ee
Kalade ränne on paljude kalaliikide paljunemise ja ellujäämise jaoks kriitiline looduslik protsess. Rändkalad reisivad oma kudemisaladele paljunemiseks, sageli tuleb neil ületada takistusi nagu tammid, paisud ja truubid. Need tõkked võivad häirida jõgede ja ojade loomulikku voolu, kujutades endast olulist ohtu veeökosüsteemide bioloogilisele mitmekesisusele ja tervisele. Kalatrepid, tuntud ka kui kalateed või kalapääsud, pakuvad sellele probleemile lahendust. Need on struktuurid, mis võimaldavad kaladel takistustest mööda ujuda ja jätkata oma teekonda ülesvoolu. Kalatrepide disain on

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.