Rohkema info nägemiseks:

DEFKUT CREATIONS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 429; jälgijaid - 9. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta DEFKUT CREATIONS OÜ kohta arvamuslugu!"

DEFKUT CREATIONS OÜ hetkeolukord

Juba 429 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Ülevaade majandusaastast 2022. majandusaastal jätkus muudatuste elluviimine peamistes tegevusalades. Sarnaselt eelmisele aastale oli peamiseks ülesandeks strateegiliste Kanada partneritega koostöö tugevdamine ja uute arendusprojektide juurutamine. Sellel majandusaastal oli võimalik rohkem keskenduda ka tarkvara arenduse projektidele (ca 65% kogu käivest), kuivõrd vastavate tegevuste käivitamine koostööpartnerite juures taaskäivitus. Eelnevast tulenevalt oli võimalik ka müügitulu võrreldes eelmise aastaga ca 20% suurendada (algselt prognoositud tulem oli jääda umbes samale tasemele).

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

Jätkuvalt on töös "modular operations dashboard" loomine, mille osas oli algselt plaan ühele meie klientidest esimene versioon valmis saada 2022. a suve lõpuks (kontseptsiooni tõestusest esimese väljalaskeni). Tulenevalt tööde mahukustest esimese versiooni väljalaskmine mõne võrra viibis (valmis jaanuaris 2023.a). Samuti on jätkuvalt eesmärgiks müüa seda platvormi tarkvara teenusena (Software as a Service, SaaS) ka teistele ettevõtetele (nüüd pigem aastatel 2024-2025). See on nüüd viinud lõpule meie ettevõtte ülemineku meelelahutuse ja graafilise disaini teenustelt tarkvaraarenduse ja nõustamise teenustele.

2023. majandusaasta prognoositud tulem võrreldes 2022. majandusaastaga on umbes samal tasemel.

02.07.2023

Erick Terrasson Olibo

Juhatuse liige

DEFKUT CREATIONS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.