Rohkema info nägemiseks:

TALVAKAS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2314; jälgijaid - 33. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta TALVAKAS OÜ kohta arvamuslugu!"

TALVAKAS OÜ hetkeolukord

Juba 2314 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 33 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Talvakas on asutatud 10. septembril 1999. aastal Pärnus.

2003. majandusaastal spetsialiseerus OÜ Talvakas transpordi ettevõttest ümber kommunikatsioonide-, maaparandus- ja süvendamistööde ehitusele.

TEGEVUSALADEKS ON: - sadamate ja veekogude süvendus - veevarustus-, kanalisatsiooni- ja küttesüsteemide ehitus - gaasitööd - süvendus-, hüdrotehnilised- ning maaparandustööd - elektri- ja sidetööd - kaevetööd - telekommunikatsioon - põllumajandus

Alates 2004. aastast pakutakse täies mahus ka Kilingi-Nõmme linnas elanikele sat-tv ja interneti teenuseid.

Alates 2009 aastast omab ettevõte ISO juhtimissüsteemi (ISO 9001:2000) ja ISO keskkonna juhtimissüsteemi (ISO 14001:2004) sertifikaate, mis tähendab, et OÜ Talvakas püüab igati minimeerida oma tegevusega kaasnevaid kahjulikke keskkonnamõjusid, kasutades optimaalselt materjali- ja energiaressursse ning keskkonda säästvaid tehnoloogiaid ja materjale ning hoida keskkonna- ja inimsõbralikku töökeskkonda. ISO ettevõttena on meil suuremad šansid võita riigihankeid ning kasvanud on ka ettevõtete usaldus meie vastu.

Täiendades/lisades kvaliteeti, vastame rakendatavatele ISO juhtimissüsteemi (ISO 9001:2008) nõuetele.

Meie eesmärgiks läbi aastate on olnud teostada vaid kvaliteetseid töid, lähtudes kliendi nõuetest ja vajadustest, et pidevalt arenedes saavutada kõikide poolte rahulolu ja usaldus.

TALVAKAS OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.