Rohkema info nägemiseks:

PARALEKSO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume täielikke sisearhitektuuri teenuseid alates esialgsest konsultatsioonist kuni põhjaliku järelteeninduseni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast Paralekso OÜ, kus meie kirg sisearhitektuuri vastu muudab teie ruumid hingematvateks reaalsusteks. Asutatud visionäär Natalja Purro poolt aastal 2006, oleme olnud unistuste arhitektid lugematutele kodudele ja ettevõtetele. Meie eetos on lihtne: luua keskkondi, mis inspireerivad, lohutavad ja tekitavad aukartust.

Paraleksos usume, et ruumid, kus me elame, kujundavad meie elu. Seetõttu pakume täielikke sisearhitektuuri teenuseid, mis hõlmavad teie projekti igat aspekti. Alates esialgsest konsultatsioonist ja nõustamisest kuni põhjaliku järelteeninduseni projektide puhul, oleme teiega igal sammul. Meie ekspertiis ulatub disainiprojektide loomisest, renoveerimis- ja ehitusprojektide jälgimisest kuni hoolika mööbli ja sisustuse valikuni, mis täiendavad teie ruumi ideaalselt.

Meie portfell on tunnistus meie mitmekülgsusest ja pühendumusest tipptasemele. Alates šikist IT Restost T1 kaubanduskeskuses Tallinnas kuni luksusliku Vanalinna korterini, iga projekt on ainulaadne meistriteos. Oleme uhked oma võime üle ühendada funktsionaalsus, esteetika ja ergonoomika, et luua ruume, mis pole mitte ainult kaunid, vaid ka täiuslikult sobivad meie klientide vajadustega.

Olgu teie otsingutes ajatu klassika elegants või Skandinaavia minimalismi puhtad jooned, meie kunstnike ja spetsialistide meeskond on pühendunud teie visiooni elluviimisele. Me teeme koostööd parimatega arhitektuuris ja disainis, et tagada iga detaili arvestamine ja iga viimistluse veatus.

Astuge ümberkujundamise teekonnale koos meiega. Laske Paralekso OÜ olla teie kujutlusvõime lõuend ja koos kujundame ruume, mis peegeldavad mitte ainult teie stiili, vaid ka inspireerivad teie elu. Võtke meiega ühendust juba täna, et hakata looma keskkonda, millest olete alati unistanud.

Võtke meiega ühendust aadressil info@paralekso.ee või helistage meile numbril +372 5646 0717. Jälgige meie teekonda Facebookis ja sukelduge maailma, kus disain kohtub kirglikkusega.

Kontakt

PARALEKSO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Maria K.

Meie uus kodu on ilus, tänu nende professionaalsusele ja hoolikusele.

- Jüri T.

Täielikult rahul! Kõik detailid olid täiuslikult teostatud.

- Marko P.

Pühendunud meeskond, kes tõesti hoolib klientide vajadustest.

Mis on modernse minimalismi võti ja kuidas seda oma kodu kujundamisel kasutada?

Sisekujundus on pidevalt arenev valdkond, kuid teatud stiilid on ajaproovile vastu pidanud, pakkudes elegantsi, funktsionaalsust ja mugavust, mis ületavad trende. Selles postituses uurime viit ajatut sisekujundusstiili, mis jätkuvalt mõjutavad seda, kuidas me loome ja naudime oma ruume. Ajatu disaini olemus Ajatu disaini iseloomustab pikaajalisus, kohandatavus ja harmooniline tasakaal klassikaliste ja kaasaegsete elementide vahel. See on ruumide loomisest, mis jäävad asjakohaseks ja ilusaks sõltumata mööduvatest moesuundadest. 1. Traditsiooniline elegants Traditsiooniline sisekujundus

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas maksimeerida väikese ruumi potentsiaali mitmeotstarbelise mööbli abil?

Väikesed ruumid esitavad unikaalseid väljakutseid, mis nõuavad loovaid lahendusi. Piiratud ruutmeetrid tähendavad, et iga toll loeb ja on peenike joon hubase ja
ssb.ee
Väikesed ruumid esitavad unikaalseid väljakutseid, mis nõuavad loovaid lahendusi. Piiratud ruutmeetrid tähendavad, et iga toll loeb ja on peenike joon hubase ja kitsa vahel. Võti on maksimeerida olemasolevat ruumi ilma stiili või funktsionaalsust ohverdamata. Mitmeotstarbeline mööbel on väikeste ruumide kujundamise nurgakivi. Mitut eesmärki teenivad esemed võivad ruumi muuta, pakkudes paindlikkust, mis on vajalik erinevate vajaduste rahuldamiseks päeva jooksul. Strateegiad ruumi maksimeerimiseks Enne ümberkujundamist on asjade väljavalimine hädavajalik. See on enamat kui lihtsalt

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Firefox laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.