Rohkema info nägemiseks:

BALTICDECOR EESTI AS

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1383; jälgijaid - 5. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta BALTICDECOR EESTI AS kohta arvamuslugu!"

BALTICDECOR EESTI AS hetkeolukord

Juba 1383 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Balticdecor Eesti As põhitegevuseks on pabertoodete, salvrätikute, ühekordsete nõude ja küünalde import ja hulgimüük. 2022 aasta käive oli 121647 eurot. Kahjumiks kujunes 3984 eurot. Keskmine töötajate arv oli 3 inimest ja nende palgakulu koos sotsiaalmaksudega oli 35920 eurot.

Juhatuse liikme tööd eraldi ei ole tasustatud.

Aktsionärid on teadlikud, et aruande netovara ei vasta seaduses toodud nõuetele ja võetakse kasutusele kõik abinõud, et seda taastada.

2023 aasta lõpuks plaanime jõuda kasumisse läbi järgnevate tegevuste: 1. Üldine äritegevuse efektiivistamine läbi kuludekokkuhoiu ning isikkoosseisu ja operatsioonide restruktureerimise.

BALTICDECOR EESTI AS kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.