Rohkema info nägemiseks:

TÕNU TALU PUUKOOL FIE

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tõnu Talu Puukool on spetsialiseerunud kvaliteetsete istikute kasvatamisele ning pakub mitmekülgseid aiandusteenuseid, sealhulgas nõustamist, haljastuse kavandamist ja istutustöid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tõnu Talu puukool on pikaajalise kogemusega ettevõte, mis pakub mitmekülgseid teenuseid aianduses. Nende peamised valdkonnad hõlmavad istikute kasvatamist, jae- ja hulgimüüki, konsultatsioone, haljastuse kavandamist ning istutustöid. Ettevõtte eesmärk on muuta Sinu kodu roheliseks oaasiks, pakkudes laias valikus leht- ja okaspuudest kuni rooside, püsikute ja viljapuudeni.

Istikute valik ja kvaliteet: Tõnu Talu puukool on spetsialiseerunud kvaliteetsete istikute kasvatamisele, hõlmates laia valikut leht- ja okaspuudest kuni kaunite rooside, püsikute ning viljapuudeni. Nende hinnakirjad aastaks 2023 tagavad läbipaistvuse ja konkurentsivõimelised hinnad igale aiandushuvilisele.

Kui soovid eelnevalt tutvuda Tonu Talupuukooli valikuga, siis külasta nende veebigaleriid, mis on viimati uuendatud veebruaris 2023. Sealt leiad kauni visuaalse ülevaate erinevatest istikutest ning saad inspiratsiooni oma aia kujundamiseks.

Tõnu Talu puukooli istikuid saab osta mitmetest müügipunktidest, sealhulgas lillepoest "Kännulill" Kuusalus Harjumaal, Tatermaa müügipunktist Hiiumaal ja "Tondikübara" aiaärist Võsul. Ettevõte on avatud iga päev kell 9.00–17.00, kuid soovitatav on eelnevalt helistada numbril +372 5062465. Suuremate koguste korral pakutakse ka transporditeenust ning müügil on ka kinkekaardid.

Kui oled unistanud oma aia muutmisest lopsakaks roheliseks oaasiks, siis Tõnu Talu puukool on Sinu usaldusväärne partner sel teekonnal. Võta ühendust nende professionaalidega, kes pakuvad mitte ainult kvaliteetseid istikuid, vaid ka personaalset konsultatsiooni ja istutustöid.

Las Tõnu Talu puukool aitab Sul luua ideaalse rohelise keskkonna, mida oled alati soovinud!

UURI LISAKS

TÕNU TALU PUUKOOL FIE kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Lea

Nende professionaalsus ja sõbralikkus muutsid minu aiandusprojekti nauditavaks.

- Kati

Istutustööd olid kiired ja tulemus imeline, soovitan kõigile aiahuvilistele!

- Jaan

Konsultatsioonid olid informatiivsed, sain palju kasulikku teadmist oma aia arendamiseks.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

5 nõuannet õigete taimede valimiseks oma aeda

Õitsva aia loomine algab õigete taimikute valimisest. Noored puud, mida valite, kujundavad maastikku aastateks, mistõttu on oluline teha teadlikke otsuseid. See juhend annab teile viis olulist nõuannet, mis aitavad teil valida oma aiale parimad taimikud. Muld on teie aia tervise alus. Enne taimikute valimist testige oma mulla pH-d, toitainete taset ja tekstuuri. Mõistke oma aia päikesevalguse mustreid. Täispäike, osaline vari või täisvari? Valige taimikud, mis õitsevad olemasolevates valgustingimustes. Kliima mängib taimikute ellujäämisel pöördelist rolli. Valige liigid, mis on kohandatud

Dropdown

kõik artiklid

Jätkusuutliku maastikukujunduse käsiraamat

Jätkusuutlik maastikukujundus on lähenemine välistingimustes asuvate alade kujundamisele, loomisele ja hooldamisele viisil, mis tagab keskkonna tervise ja pikaa
ssb.ee
Jätkusuutlik maastikukujundus on lähenemine välistingimustes asuvate alade kujundamisele, loomisele ja hooldamisele viisil, mis tagab keskkonna tervise ja pikaajalise kestvuse. See hõlmab praktikaid, mis toetavad ökosüsteemi teenuseid, säästavad ressursse ja vähendavad negatiivset mõju maale. See lähenemine on oluline bioloogilise mitmekesisuse edendamiseks, kliimamuutuste leevendamiseks ja inimtegevuse ning loodusmaailma vahelise harmoonilise suhte loomiseks. Jätkusuutliku maastikukujunduse praktikate omaksvõtt pakub arvukalt eeliseid, sealhulgas paremat õhu- ja vee kvaliteeti, paremat mulla

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.