Rohkema info nägemiseks:

DEIL-METALL OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3223; jälgijaid - 163. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta DEIL-METALL OÜ kohta arvamuslugu!"

DEIL-METALL OÜ hetkeolukord

Juba 3223 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 163 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 7 korda.

Strateegiline otsus: Kliendibaasi suurendada ei soovi
Juhatuse liige Ilja Raudson (08.03.2024): „Keskendume ainult olemasolevate klientide kvaliteetsele teenindusele ja suhete hoidmisele. Kliendibaasi suurendada ei planeeri.“

Tegevusaruanne 2022

OÜ Deil Metall tegeleb metallkonstruktsioonide tootmisega tööstushoonetele, kaubandus- ja meelelahutuskompleksidele, logistikakeskustele, spordi- ja meelelahutuskeskustele, põllumajandusrajatistele, büroo-ja ärikeskustele. Samuti toodame metallkonstruktsioone angaaridele, laohoonetele, autopesulatele, garaažidele, tanklahoonetele, varjualustele ning teistele objektidele.

Metallkonstruktsioonid toodame põhi- ja toote jooniste alusel. Tootmisel järgime riiklikke standardeid ja ehitusnorme. Tootmisel kasutatakse uusimat tehnoloogiat ning tagame pideva töötajate väljaõppe masinatega töötamiseks. Hea juhtimine ja koordineeritud töö erinevate osakondade vahel tagab kvaliteetse ja usaldusväärse toodangu.

Metallkonstruktsioonide tsehhi tootmisvõimsus võimaldab toota kuni 200 tonni terast kuus mistahes eesmärgil (paviljonide, kaupluste ja angaaride ehitamine, taridetailide tootmine jne). Tänu paindlikule juhtimisstruktuurile ja stabiilsetele sidemetele tarnijate ja partneritega on võimalus tootmisvõimsust vastavalt vajadusele suurendada.

OÜ Deil Metall alustas uue 1500 m2 suuruse tootmishalli ehitust 2014.aastal, mis sai valmis 2019. aastal. Uus tootmispind võimaldab suurendada tootmismahtu ja parandada töötingimusi.

Huvi ettevõtte pakutavate teenuste järele on jätkuvalt olemas. Seetõttu oleme kindlad, et suudame muutuvas majandussituatsioonis jätkusuutlikult pakkuda konkurentsivõimelist teenust.

Suuremad riskid on seotud alanud sõjategevusega Ukrainas. Ettevõttel ei ole sõjapiirkonnas kliente ega tarnijaid, kuid globaalses tarnevõrgustikus osalejatena ei jää me sõjategevuse mõjudest tõenäoliselt ühel või teisel viisil puutumata.

Aastaga 2023.a. lõpetame tootmise ja suuname oma tegevuse olemas kinnisvara arenduseg ja üürile andmisega.

DEIL-METALL OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.