Rohkema info nägemiseks:

ROBINORD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 722; jälgijaid - 6. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ROBINORD OÜ kohta arvamuslugu!"

ROBINORD OÜ hetkeolukord

Juba 722 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommenteeritud 29 korda.

Tegevusaruanne 2023

Ülevaade

Robinord OÜ on osaühing, mis on asutatud 14.05.1997. Ettevõtte põhitegevusalaks on kinnitusvahendite jae- ja hulgimüük. Ettevõtte osakapital on 40 000 EEK ja selle tegevus toimub aadressil Tähe tn 106a, Tartu linn, Tartu maakond. Ettevõtte majandusaasta periood on 01.01 - 31.12.

Ettevõtte juhatus on üheliikmeline ja juhatuse liikmele tasu ei makstud.

Peamised tegevusvaldkonnad ja tootegrupid

Robinord OÜ tegeleb peamiselt kinnitusvahendite jae- ja hulgimüügiga, kattes nii Eesti turgu kui ka eksporti Euroopa Liidu riikidesse. Peamised tootegrupid hõlmavad kinnitusvahendeid ja muid ehitusmaterjale.

Olulisemad investeeringud

Aruandeaasta jooksul ei tehtud olulisi investeeringuid. Lähitulevikus ei ole plaanis suuremahulisi investeeringuid, keskendutakse olemasoleva turuosa säilitamisele ja efektiivsuse tõstmisele.

Uurimis- ja arendustegevus

Ettevõte ei teostanud aruandeaastal olulisi uurimis- ja arendustegevuse projekte ning ei ole plaanis ka järgmisteks aastateks.

Olulised sündmused majandusaastal

Aruandeperioodil ei toimunud olulisi sündmusi, mis võiksid oluliselt mõjutada järgmiste majandusaastate tulemusi.

Finantsseisund ja tuleviku arengusuunad

Robinord OÜ lõpetas 2023. majandusaasta kasumiga 8 836 eurot, võrreldes 8 598 euroga eelmisel aastal. Ettevõtte müügitulu kasvas 65 265 eurolt 72 020 euroni, mis näitab stabiilset kasvu. Ettevõtte finantsseisund on tugev, kuna maksuvõlg puudub ja omakapital on positiivne.

Keskkonna- ja sotsiaalsed mõjud

Ettevõtte tegevusega ei kaasne olulisi keskkonna- ja sotsiaalseid mõjusid. Robinord OÜ ei rakenda spetsiifilisi keskkonna- või sotsiaalpoliitikaid, kuna ettevõtte tegevusala ei nõua selliseid meetmeid.

Finantsriskide juhtimine

Ettevõte ei kasuta keerukaid finantsinstrumente ega puutu kokku oluliste finantsriskidega, nagu valuutakursi, intressimäära või börsikursside muutused.

Finantssuhtarvud (cid:127) Käibevarade suhe kohustistesse: 86 926 / 4 704 = 18,48 (cid:127) Omakapitali tootlus: 8 836 / 82 222 = 10,75%

Kokkuvõte

Robinord OÜ on stabiilses finantsseisundis, näidates kasvu müügitulus ja kasumis. Ettevõtte tegevus on jätkusuutlik ning ei nõua suuremahulisi keskkonna- või sotsiaalpoliitikaid. Tulevikus keskendub ettevõte oma turuosa säilitamisele ja efektiivsuse tõstmisele, vältides suuri investeeringuid ja riske.

ROBINORD OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.