Rohkema info nägemiseks:

LUMEN ERAKLIINIK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1109; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta LUMEN ERAKLIINIK OÜ kohta arvamuslugu!"

LUMEN ERAKLIINIK OÜ hetkeolukord

Juba 1109 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,9 punktiga ja kommenteeritud 9 korda.

Tegevusaruanne 2023

OÜ Lumen Erakliinik põhitegevusala on hambaravi, proteesimise, suukirurgia, igemeravi ja implantoloogia teenus. Ettevõte kuulub väikeettevõtjate klassi.

2023 aastal oli kogukäive 1026 377 (2022.a. 809 811) eurot. Võrreldes 2022.aastaga oli käibekasv 27% (2022.a. 2%). Firma sai kasumit 2023. aastal 5600 ( 2022.aastal 4302 ) eurot. Töötajate keskmine arv 2023.aastal taandatud täistööajale oli 11 (2022.a.10 ) töötajat. Palju töötajaid on osalise tööajaga tööl ja kokku on töölepingu alusel töötajaid firmas 18. Töötasufond oli 552 895 (2022.a. 424 998) eurot. Juhatusele liikmetasu makstud ei ole. Juhatuse liige on kliiniku juhataja ja hambaarst ning sai töötasu summas 36 994 (2022.a.37400) eurot.

- - - 2023 aastal oli peamine rõhuasetus ettevõtte põhitegevusel hammaste ravi , juureravi ja kirurgilistel töödel ning keraamilistel restauratsioonidel, vähem personali koolitustel. Kindel koht terve aasta vältel oli ka noorte kolleegide / üliõpilaste juhendamine. Leitud sai juurde eriala spetsialiste, kes kasvatasid ettevõtte väärtust. Tegevuses oli endiselt kaks kliinikut, erinevatel aadressidel. Täiustatud sai kliiniku oma töötajate garderoobiruum lisakappidega ja uuendatud - töötajate tööriided. Investeeritud sai hambaravi pisiinventari ja seadmetesse 80 261 (2022.a.

48294) eurot. Loodud sai juurde uus ravikabinet koos kõige vajalikuga – hambaravitehnika ja kabinetimööbel ning uus hambaravi mikroskoop. Sai lisatud vajaminevad õhu konditsioneerid, et töökliima oleks hea.

2023 aastal toimus jätkuvalt ettevõtte visuaalse identiteedi reklaamimine lähtuvalt kliiniku nimest ja asukohast. Kasvas suurel määral lapspatsientide hulk, kuid ka esmaste täiskasvanute arv. Toimus mõningane personali vahetus ja seetõttu ka uute inimeste kliinikusisene väljaõpetamine.

2024 aastal on plaanis pidev erialaste teadmiste suurendamine, tööprotsesside parem planeerima, et tõsta protsesside efektiivsust.

Eesmärk on jõuda olukorda, kus tööl olevad inimesed pühendavad oma aja ja teadmised vaid meie kliinikule. Kasvatada oskuseid meeskonnatöö elluviimisel. Jätkuvalt hoida head, töist ja motiveerivat õhustikku kliinikus.

Lähtuvalt raviprotokollidest luua raviprotsessidele kvaliteedijuhendid.

Osaleda Eesti Hambaarstide Liidu tegevuses, kasvõi koolituste läbi.

Samuti täiendada oskuseid digitaalsete aparatuuride abil saadava patsientide ravijuhtude informatsiooni analüüsimiseks. Täiendada oskuseid ja protsesse uute, keerulisemate raviprotsesside elluviimiseks.

2024 aastal on soov teha mõned investeeringud vajaminevatesse hambaravitehnika vahenditesse.

Uus digitaalne suuskänner, uus panoraamröntgenseade SPA maja kliinikusse ja investeeringud vastavatesse tarkvaradesse.

2024 jätkub praktikabaasiks olemine vähemalt kolmele hambaraviüliõpilasele, et neid tasapisi integreerida kliiniku siseellu ja pakkuda neile koolitusi ning praktika tegemise võimalusi. Hiljem aga pakkuda juba töökohta meeskonnas.

2024 aastal on plaanis hakata tegema rohkem kliiniku sisekoolitusi, kutsudes vastava ala spetsialiste kohapeale. Vaja on viia läbi kõikide röntgenaparatuuride kontrollid, viia läbi uus kiirgusdokumentatsiooni koostamise protsess.

Pidevalt tegeleda meeskonnas ettevõtte visiooni ja missiooni selgitamisega. Kindlasti on eesmärk kasvatada patsientuuri hulka, suuremate ja raskemate suuõõne restauratsioonide tegemise hulka,

LUMEN ERAKLIINIK OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.