Rohkema info nägemiseks:

Martti Aljand

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

SMART COACHING OÜ tegevusaruanne 2022

Smart Coaching OÜ põhitegevuseks on pakkuda koostöös koolitajate ja spordialaliitudega videokoolitusi, mis aitavad omandada kvaliteetteadmisi oma ala asjatundjatelt olenemata ajast või asukohast. Ettevõtte viienda majandusaasta jooksul jätkati edukalt koostööd erinevate koolitajate ja alaliitudega. Tulevikuperspektiivis kavatseb ettevõte kasvatada müügitulu pakkudes klientidele uusi videokoolitusi ning kaasata uusi spordivaldkondi.

Dropdown

kõik artiklid

ASMA OÜ tegevusaruanne 2022

Asma OÜ põhitegevuseks on pikaajaline kinnisvara rentimine. Ettevõtte majandusaasta jooksul tegeleti pikaajalise kinnisvara rentimisega ning omandati uus külali
ssb.ee
Asma OÜ põhitegevuseks on pikaajaline kinnisvara rentimine. Ettevõtte majandusaasta jooksul tegeleti pikaajalise kinnisvara rentimisega ning omandati uus külaliskorteri teenust pakkuv objekt. Tulevikuperspektiivis kavatseb ettevõte kasvatada müügitulu pakkudes klientidele kvaliteetseid elupindu ning omandada uusi objekte.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.