Rohkema info nägemiseks:

VALGAMAA JAHIMEESTE ÜHISTU TÜH

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 619; jälgijaid - 6. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta VALGAMAA JAHIMEESTE ÜHISTU kohta arvamuslugu!"

VALGAMAA JAHIMEESTE ÜHISTU TÜH hetkeolukord

Juba 619 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2023

Valgamaa Jahimeeste Ühistu on asutatud aastal 1997 (cid:127) Ühistu tegevuse eesmärgiks on oma liikmetele jahindusalaste teenuste osutamine, ulukivarude kaitse, hooldamise ja taastootmise organiseerimine, liikmete kutsemeisterlikkuse tõstmine ja nende ning pereliikmete vaba aja veetmise organiseerimine.

(cid:127) Ühistu majandamine toimub eelarve alusel.

2023. aasta

Jahinduslikus mõttes oli jätkuvalt oluline Sigade Aafrika katku tingimustes metssigade (cid:127) populatsiooni võimalikult alla viimine, kütitud sigadelt vereproovide ja emiste proovide kogumine ning nende tegevuste vahendamine Veterinaarameti, Eesti Jahimeeste Seltsi,

Keskkonnaameti ja maakonna jahimeeste vahel. Jahimehed esitasid tasustamisele kuuluvaid emiseproove 225tk ning kütitud metssigade vereproove 893

Ühistu jätkab koostööd metsaomanikega ulukikahjustuste vähendamiseks.Kahjunõudeid sel (cid:127) perioodil Valgamaa Jahimeeste Ühistu vastu ei esitatud RMK ja ÜMO poolt.

Kõik jahiseltsid väljastavad väikeulukite load JAHIS programmis elektrooniliselt (cid:127)

Suurulukite jahiload väljastatakse valdavalt samuti JAHIS programmis (cid:127)

Kuna Rulli lasketiir oli suve perioodil remondis, viidi Rulli lasketiirus läbi 1 laskekatsete päeva, (cid:127) mille läbis positiivselt 32jahimeest.

Rulli lasketiiru renoveeriti investeeringu näol summas 11 076 eurot.

(cid:127)

Aprillis toimus Valga kontoris trofeede hindamine , kus hinnati 21 trofeed (11 metskitse sarve, 2 (cid:127) põdrasarve, 3 hirvesarve, 1 metssea kihvad ja 4 koprakoljut)

Esindati ühistu liikmeid maakonna jahindusnõukogus.

(cid:127)

Esindati ühistu liikmeid EJS tegemistes - EJS juhatuse koosolekutel, EJSvolinike koosolekul ning (cid:127) tegevjuhtide koosolekul.

Juunis toimus Nõukogu koosolek Sangastes (cid:127)

Detsembri algul toimus Nõukogu seajahtHellenurme jahipiirkonnas ja koosolekKäärikul.

(cid:127)

Setembri algul toimus VJÜ üldkoosolek Sangastes, kus osales 169 liiget, volitusi 148. Teemadeks (cid:127)

VJÜ Põhikirja ja Kodukorra muutmine, Nõukogu liikmete tagasikutsumine, Laatre JP sisepiiride muutumine, mille tulemusena Laatre ja VäheroJS-d ühinevad. Hellenurme JP sisepiiride muutmine, mille tulemusena jääb Hellenurme jahipiirkonda 2 jahiseltsi(Nõuni ja Otepää)

Seoses jahipiirkondade kasutuslepingute lõppemisega ja uute lepingute sõlmimisega astus 6 (cid:127) jahiseltsi 111 liikmega VJÜst välja(Hummuli, Tõrva, Keeni, Uniküla, Õru, Vana-Otepää).

2023.aasta lõpu seisuga on VJÜ liikmeid 435.

(cid:127)

VALGAMAA JAHIMEESTE ÜHISTU TÜH kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.