Rohkema info nägemiseks:

PAHJA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1312; jälgijaid - 2. Arvustusi - 3; Artikleid 3+ "Kirjuta PAHJA OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

PAHJA OÜ usub, et iga eduka ehitusprojekti aluseks on kasutatava tehnika kvaliteet ja usaldusväärsus. Alates meie loomisest oleme pühendunud esmaklassilise ehitustehnika renditeenuste pakkumisele, mis võimaldavad teil Ehitada nutikamalt, mitte raskemalt!

Meie missioon on lihtne, kuid võimas: Pakume laia valikut ehitustehnikat rentimiseks, tagades kvaliteedi ja efektiivsuse igas ülesandes. Olgu tegemist uue objekti ehituse alustamisega või talvetormi järgse koristustööga, meie masinapark on valmis teie vajadustega täpselt ja hõlpsalt toime tulema.

Alates võimsast John Deer 3530 lumelükkamiseks kuni mitmekülgse Miniekskavaator Kubota u17 ja Bobcat 428ni, meie tehnika on hoolikalt hooldatud ja valmis tegutsema. Meie pakkumine hõlmab erinevaid lisaseadmeid, sealhulgas esilaadureid, kaevamiskoppe, planeerimiskoppe ja muud, tagades, et ükskõik milline ülesanne teil ka ei oleks, meil on tööriist selleks olemas.

Meie pühendumus teie edule kajastub meie läbipaistvas hinnastamises ja isikupärastatud teeninduses. PAHJA OÜ-ga leiate, et pole peidetud tasusid, vaid lihtsad hinnad pluss käibemaks, ja kindlustunne töötada meeskonnaga, kes on teie projekti edusse sama palju investeeritud kui teie ise.

Naaske talverõõmude juurde ilma vaevata, lastes meil hoolitseda lumelükkamise eest. Ja kui on tegemist ehitusega, siis laske meie miniekskavaatoritel, niidukitel, maapuuridel ja kändude freesimise seadmetel tõsta teie efektiivsust. Võtke meiega ühendust juba täna ja kogege PAHJA OÜ-ga rentimise lihtsust, kus iga projekt on partnerlus, mille eesmärk on saavutada suurepärasus.

Küsimuste ja broneeringute jaoks võtke meiega ühendust aadressil teeteier@gmail.com või helistage numbril +372 53 480 306. Teeme teie järgmise projekti koos kõlavaks edulooks.

PAHJA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart K.

Usaldusväärsed ja professionaalsed. Soovitan kindlasti!

- Kati R.

Suurepärane teenindus ja kvaliteetne tehnika!

- Tõnis P.

Efektiivne ja taskukohane. Olen väga rahul!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

PAHJA OÜ tegevusaruanne 2023

OÜ Pahja oma põhitegevusest tulu ei saanud, kuid saadud tulu on tulnud investeeritud Bigbank AS hoiusele. 2021.a. saadi hoius tagasi summas 125 000€ intressi 2375€. 2021.a. suri omanik Jaan Eier, mille tagajärjel alustati jagunemiset kolmeks. Jagunemine toimub Eleinvest holding OÜ, Macrocompass consulting OÜ. 2022.a. tehakse väljamaksed vastavalt jagunemisele Eleinvest holding OÜ, Macrocompass consulting OÜ summas 83090,24

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas hinnata oma ehitusprojekti vajadusi ekskavaatori valikul?

Õige ekskavaatori valimine oma ehitusprojekti jaoks on oluline efektiivsuse, kulutõhususe ja eduka lõpuleviimise jaoks. Erinevate tüüpide ja suurustega ekskavaa
ssb.ee
Õige ekskavaatori valimine oma ehitusprojekti jaoks on oluline efektiivsuse, kulutõhususe ja eduka lõpuleviimise jaoks. Erinevate tüüpide ja suurustega ekskavaatorite hulgast on tähtis valida see, mis vastab teie konkreetsetele vajadustele. Siin on viis nõuannet, mis aitavad teil teha teadliku otsuse. Ekskavaatorite tüüpide ja nende rakenduste mõistmine Miniekskavaatorid sobivad ideaalselt kitsastesse kohtadesse ja väiksematele projektidele. Need on kergesti manööverdatavad ja sobivad suurepäraselt haljastuseks, väiksemateks lammutustöödeks ja koduseks kasutamiseks. Standard ekskavaatorid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.