Rohkema info nägemiseks:

JOY PESUMAJA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 908; jälgijaid - 6. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta JOY PESUMAJA OÜ kohta arvamuslugu!"

JOY PESUMAJA OÜ hetkeolukord

Juba 908 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Joy Pesumaja on 100 % AS Taastava Kirurgia Kliiniku(TKK) omanduses olev tütarettevõte, mille peaeesmärk on osutada teenust Taastava Kirurgia Kliinik AS-le.

Selleks, et majanduslikult iseseisvalt toime tulla, peab pesumajas pestava pesu kogus olema suurem, kui TKK poolt pakutav. Töömahtude suurendamise eesmärgil teenindatakse ka teisi Harjumaa ja Tallinna kliente.

2006.a juulis sõlmiti üürileping Keila Tarbijate Ühistuga ning Keila vallast Meremõisast, koliti uutesse, spetsiaalselt pesumaja tarbeks renoveeritud ruumidesse Keila kesklinnas. Seoses uutesse ruumidesse kolimisega paranesid märkimisväärselt personali töö- ja olmetingimused.

OÜ Joy Pesumaja juhatus on üheliikmeline.

Juhataja Andrus Loog pole oma tegevuse eest töötasu ega muid soodustusi saanud.

JOY PESUMAJA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.