Rohkema info nägemiseks:

ET & KO KONSULTATSIOONID OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 710; jälgijaid - 16. Arvustusi - 3; Artikleid 1+ "Kirjuta ET & KO kohta arvamuslugu!"

ET & KO KONSULTATSIOONID OÜ hetkeolukord

Juba 710 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 16 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ ET & Ko Konsultatsioonid põhitegevus on äri- ja tehnoloogiaalaste konsultatsioonide andmine ning investeerimistegevus.

Kontserni tulemust tervikuna 2022. aastal võib lugeda väga heaks. Konsolideeritud aastakäibeks kujunes 16.2 miljonit eurot, aasta lõppes 2.8 miljoni eurose kasumiga. Ettevõte jätkab oma tegevust ka järgnevatel aastatel.

Viimastel aastatel on ettevõte rohkem keskendunud investeeringute haldamisele, kuid aeg-ajalt oleme läbi viinud ka mõningad arendus- ja konsulteerimisprojektid.

OÜ ET & Ko Konsultatsioonid omab otseseid osalusi järgnevates ettevõtetes:

Firma Osalus Konsolideerimine

OÜ Uptime 90% Konsolideeritud aastaaruandesse

PlusPlus Capital AS 0,7% Finantsinvesteering, ei ole konsolideeritud

Sirkel & Mall OÜ 10% Finantsinvesteering, ei ole konsolideeritud

OÜ Wise Guys Investment 2,5% Finantsinvesteering, ei ole konsolideeritud

OÜ Local Guide 4,81% Finantsinvesteering, ei ole konsolideeritud

OÜ Uptime on infotehnoloogiaettevõte, mis on keskendunud tarkvaraarendusele, tarkvara tugiteenuste, MS SharePointi lahenduste ja IT tugiteenuste pakkumisele.

Uptime moodustab iseseisva konsolideerimisgrupi, mille kohta on võimalik lähemalt lugeda tema aastaaruandest.

2022. aasta lõpus oli Uptime OÜ kontserni struktuur järgmine:

Uptime OÜ – grupi emaettevõte ja arendusteenused Eestis  Uptime Consulting AS – arendusteenused Norras  Uptime Development A/S – arendusteenused Taanis  Uptime Development sp zoo – arendusteenused Poolas  Uptime Solutions sp zoo – arendusteenused Poolas  Uptime Solutions GmbH – arendusteenused Šveitsis  Uptime Schweiz AG – arendusteenused Šveitsis  Opus Online OÜ – e-kommertsi ja arendusteenused Eestis  Uptime PL OÜ – investeeringute haldamine  Freiherr Investments OÜ – investeeringute haldamine  Scalewireless OÜ – video- ja turvatehnoloogia lahendused Eestis

PlusPlus Capital AS on finantseerimis- ja inkassoettevõte.

Sirkel & Mall OÜ on projekteerimisteenuseid pakkuv ettevõte.

OÜ Wise Guys Investment on iduettevõtetesse investeeriv organisatsioon, mille osaluse ettevõte omandas eelnevate perioodide käigus.

ET & KO KONSULTATSIOONID OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.