Rohkema info nägemiseks:

Taaniel Laisk

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

RNTMEDS OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ RNTMEDS on asutatud 2017. aastal. Ettevõtte tegevusalaks on üldarstiabi osutamine. Aruandeperioodil on teenuseid osutatud Soomes. Osaühingul on üks juhatuse liige, kellele aruandeperioodil juhatuse liikme tasu ei arvestatud. Tööjõukulu oli 3934 eurot, millest 994 eurot moodustasid maksud. 2023. aastal jätkatakse samal tegevusalal.

Dropdown

kõik artiklid

SENEKA OÜ tegevusaruanne 2022

Seneka OÜ alustas tegevust 2018.a. oktoobris. Seneka OÜ põhitegevusalaks on kinnisvara haldus tasu eest või lepingu alusel. Ettevõte ei saanud aruandeaasta joo
ssb.ee
Seneka OÜ alustas tegevust 2018.a. oktoobris. Seneka OÜ põhitegevusalaks on kinnisvara haldus tasu eest või lepingu alusel. Ettevõte ei saanud aruandeaasta jooksul müügitulu. Aruandeaasta lõppes kahjumiga 11 385 eurot (2021 kasum: 13 224), mis on suuresti tingitud finantsinvesteeringutelt saadud kahjumist. Järgneval majandusaastal on ettevõttel plaanis jätkata investeerimis tegevusega ning leida uusi tuluallikaid. Juhtkond hindad majandusaasta tulemit prognoosidele vastavaks.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.