Rohkema info nägemiseks:

HEIMAN POINT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1982; jälgijaid - 14. Arvustusi - 5; Artikleid 1+ "Kirjuta HEIMAN POINT OÜ kohta arvamuslugu!"

HEIMAN POINT OÜ hetkeolukord

Juba 1982 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 14 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommenteeritud 63 korda.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Heiman Point asutati 1997.a. augustis Tartus ühe füüsilise isiku poolt tegutsemaks kahes valdkonnas: 1. sõidukite hooldus ja remont; 2. kinnisvaratehingud, sh enda või renditud kinnisvara üürileandmine ja käitus.

2022. aasta oli osaühingule Heiman Point kahekümne kuues tegevusaasta. 2022.a. keskendus ettevõte sõidukite hooldus- ja remonttööde pakkumisele nii vanade taastamist vajavate unikaalsete kui kaasaegsete sõidukite osas. Üle mitme aasta osutus 2022.a majanduslikult paremaks kui varasemad. Nii energiakriisi, Ukrainas toimuva sõja tõttu langenud ostujõu tingimustes õnnestus siiski tulusid suurendada ja tänu sellele põhitegevuse osas ka kasumisse jõuda. Rendipinna allüüri tulud aitasid kulusid katta. Kuna kinnisvarainvesteeringute soetusmaksumus ei kajastanud enam õiglast väärtust, siis 2022.a hinnati kinnisvarainvesteeringud ümber turuväärtusesse ja väärtuse kasvust tingituna tekkis 102 tuhat eurot muid äritulusid.

2022.a lõppes OÜ-le Heiman Point raamatupidamisliku kasumiga 110 tuhat eurot.

2022.a. OÜ Heiman Point ei teinud uurimis- ja arendustöid, samuti ei võetud ette uusi innovaatilisi tegevusi või projekte.

OÜ Heiman Point juhatus koosnes 2022. aastal ühest isikust, kes on 100% osakapitali omanik. Juhatuse liikmele 2022. aastal tasu ei makstud.

Ettevõttel oli 2022.a. hõivatud keskmiselt 2 töötajat, kellele seotud tööjõukulud moodustasid 17 tuhat eurot.

2023.aastal jätkab ettevõte tegevust sõidukite remont- ja hooldustööde valdkonnas ja ning üürib välja rendipindasid. Ettevõttel on püsikliendid, kes on äärmiselt rahul teenuse pakkumise ja töökvaliteediga. Ettevõtte juhatuse eesmärk on tagada ettevõtte jätkusuutlikkus - suurendada ettevõtte kliendibaasi ja käivet ning kontrollida kulusid.

HEIMAN POINT OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.