Rohkema info nägemiseks:

MÕTTEJÕUD OÜ

4
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie eesmärk on pakkuda professionaalset, personaalset ja usaldusväärset raamatupidamisteenust, aidates klientidel saavutada oma ärieesmärke.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

OÜ Mõttejõud on usaldusväärne partner, kes pakub mitmekülgseid raamatupidamisteenuseid väikestele ja keskmistele ettevõtetele, füüsilisest isikust ettevõtjatele, mittetulundusühingutele ja korteriühistutele. Meie lähenemine on alati personaalne, sest igal kliendil on oma ainulaadne lugu ja vajadused.

Iga klient on meile omanäoline, ja me pühendume igaühele personaalselt. Mõistame, et äritegevus toob kaasa erinevaid väljakutseid, seega oleme valmis abistama kliente nii probleemide lahendamisel kui ka tähtaegade meelespidamisel. Teeme selleks kõik endast oleneva, et tagada Teie ettevõtte sujuv ja efektiivne toimimine.

Mõttejõud kasutab tipptasemel raamatupidamisprogramme nagu Standard Books, Directo, Merit Aktiva ja Merit Palk, et tagada kiire, täpne ja läbipaistev raamatupidamine. Lisaks pakume ka Costpocketi teenuseid, et hõlbustada kuluarvestust ja finantsjuhtimist.

Meie Pakutavad Teenused:

  1. Firmade loomine: Alustame koostööd ettevõtte loomisega ning tagame vajalike dokumentide korrektse koostamise.

  2. Jooksev raamatupidamine: Hoolitseme selle eest, et Teie ettevõtte igapäevane raamatupidamine oleks korrastatud ja läbipaistev.

  3. Personaliarvestus: Pakume professionaalset personaliarvestust, aidates Teil hoida ülevaadet töötajate andmetest ja palgaarvestusest.

  4. Deklaratsioonide esitamine: Tegeleme deklaratsioonide koostamise ja esitamisega Maksuametile, tagades seeläbi Teie ettevõtte maksudega seotud kohustuste täitmise.

  5. Aruannete esitamine: Koostame ja esitame vajalikud aruanded Statistikaametile, tagades seeläbi Teie ettevõtte läbipaistvuse ja vastavuse regulatsioonidele.

  6. Majandusaasta aruannete koostamine: Tagame Teie ettevõtte majandusaasta aruannete õigeaegse ja korrektse esitamise.

  7. Raamatupidamisalane konsultatsioon: Oleme Teie kõrval, pakkudes professionaalset nõustamist ja juhiseid raamatupidamisega seotud küsimustes.

Võta Ühendust ja Leiame Parima Lahenduse!

Otsime alati võimalusi, kuidas toetada Teie ettevõtte edu. Võtke meiega ühendust, ja leiame koos parima lahenduse Teie raamatupidamisvajadustele. Mõttejõud - Teie ettevõtte eduloo kaasautor!

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

MÕTTEJÕUD OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kadi O.

Olen rahul Mõttejõu professionaalsuse ja personaalse lähenemisega. Soovitan!

- Peeter R.

Tähtaegadest kinnipidamine ja sõbralik teenindus. Muljetavaldav!

- Liis V.

Kliendikeskne ja abivalmis. Tunnen end hoituna.

MÕTTEJÕUD OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Mõttejõud tegevusalaks on raamatupidamisteenuse osutamine. 2022.aastal osutati raamatupidamisteenuseid osaühingutele, korteriühistutele ja mittetulundusühingutele. Teenuseid osutati erinevate tegevusvaldkondade ettevõtetele. Klientide hulgas oli ehitusettevõtteid, kaubandusega tegelevaid ettevõtteid ja kinnisvaraga tegelevaid ettevõtteid ning hambaraviteenuseid osutavad ettevõtted. Aruandeperioodil juhatuse liikmetele lisatasusid ei makstud. Ettevõtte juhatusse kuulub üks liige ja juhatuse liikme tagasikutsumisega või töölt lahkumisega ei teki täiendavaid kulutusi.

Dropdown

kõik artiklid

Finantsnõuetele vastavuseS navigeerimine: ekspertabi teie ettevõttele

Finantsnõuetele vastavus on eduka ettevõtte juhtimise kriitiline aspekt. See hõlmab seaduste, määruste ja juhendite järgimist, mis reguleerivad finants- ja raam
ssb.ee
Finantsnõuetele vastavus on eduka ettevõtte juhtimise kriitiline aspekt. See hõlmab seaduste, määruste ja juhendite järgimist, mis reguleerivad finants- ja raamatupidamistavasid. Väikestele ja keskmise suurusega ettevõtetele (VKEd), füüsilisest isikust ettevõtjatele, mittetulundusühingutele ja elamuühistutele võib finantsnõuetele vastavuse keeruline maastik olla hirmutav. See blogipostitus uurib finantsnõuetele vastavuse keerukust ja kuidas ekspertabi võib kaitsta teie ettevõtet mittetäitmise riskide eest. Finantsnõuetele vastavus hõlmab laia tegevuste spektrit, alates maksudeklaratsioonidest

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.