Rohkema info nägemiseks:

VIHMAVARJU OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 869; jälgijaid - 5. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta VIHMAVARJU OÜ kohta arvamuslugu!"

VIHMAVARJU OÜ hetkeolukord

Juba 869 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Osauhing on asutatud 17.10.1997 aastal. Pohitegevuseks oli toona kondiitritoodete valmistamine ja kaubandus. Kaubanduse üha suurenev ketistumine muutis majandamise sel tegevusalal vaga raskeks ja osauhing hakkas otsima uut suunda.

Alates 2001 aastast tegeleb osauhing korstnapuhkija- ja pottsepatöödega.

Tanaseks on Vihmavarju OÜ-l valja kujunenud oma klientuur, kes tellivad korstnapuhkimistöid. Kaminate ja ahjude ehitamise tellimused tulevad vanade klientide soovitusel, mis on meile väga oluline. Tuttavate soovitatud klientide maksekäitumine on hea, võib kindel olla, et tehtud toode eest ka raha laekub.

2015 aasta oli raske aasta, ehitusel olnud madalseis jõudis viivitusega meile - telliti põhiliselt odavaid hooldustöid, mida ei saanud edasi lükata ja see viis ka ettevõtte kahjumisse.

2016a kevadest olukord normaliseerus, tellimused on stabiilsed ja OÜ on jälle kasumis.

2019 aasta COVID19 piirangud mõjutasid oluliselt tegust, sest võõraid koju lubada ei juletud, siiski kasvas meie käive ja ka kasum.

2020 COVID-iga seoses oli tööde teostamine piiratud, aga kuna töid oli edasi lükatud juba alates 2019 aasta COVIDi puhangust, siis on hakanud tulema juba tellimusi, mida edasi enam lükata ei anna. Ettevõte plaanib seoses sellega ka käibekasvu.

2021 aastal käive suurenes 17%, samas kõik sisendid kallinesid 20-25%. Ettevõte on püüdnud aastaid hoida klientidele jõukohast hinnataset, kuid arvestades maailmas toimuvat, tuleb lähitulevikus hinnakujundus üle vaadata.

2022 aasta oli arvestades üldist hinnatõusu meie klientidele raske, telliti hädavajalikke hooldustöid, suuremad tööd lükati paremaid aegu ootama. Hoidsime ka öma kulud võimalikult väikesed ja vaatamata 11% käibe langusele lõpetasime aasta vaid 879 eurose kahjumiga.

2023 aastal töömaht vähenes, listöötaja palkamine ennast ei õigustanud ja ettevõte jäi 6462 eurose kahjumisse.

Aruandeaasta tööjõukulu kokku 22 837 eurot

Sellest töötasuks 17 150 eurot sotsiaalmaksuksudeks 5 687 eurot

Töötajate keskmine arv 2

Ettevõtte juhataja töötasu 9 439 eurot

Juhatuse liikmele tasu ei maksta.

VIHMAVARJU OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.