Rohkema info nägemiseks:

VILJANDI SATEX OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 413; jälgijaid - 4. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta VILJANDI SATEX OÜ kohta arvamuslugu!"

VILJANDI SATEX OÜ hetkeolukord

Juba 413 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

TEGEVUSARUANNE

AS Satex loodi 1995.aastal. 1997. aastal reorganiseeriti AS Satex ümber OÜ Satex-iks. Aastal 2000 suurendati osakapitali suurust 2555-e eurolt 8308-e euroni. Möödunud 2022 aasta oli firmale 27-s tegutsemisaasta. Põhieesmärkideks möödunud aastal oli firmale kulude oluline kokkuhoid, millega tuldi ka toime. Kuna teenused ja kaubad, mida firma pakub ei ole esmatarbekaubad, siis sõltub firma tegevustulemuslikkus oluliselt ka üleüldisel heaolul ja inimeste elatustaseme tõusul. Viimastel aastatel on olnud riigis üldine majanduse kasvutempo aeglustumine, mis on kajastunud ka meie tegevusalal. Kahanenud on inimeste huvi analoogsete teenuste vastu jne. See omakorda on kaasa toonud üldise ostmise kahanemise. Samas on tugevnenud konkurents antud valdkonnas veelgi seoses vastuvõtutehnika ja teenuste müügiga teiste ettevõtete nagu

Telia, Viasat, Elisa poolt, mis omakorda on vähendanud meie müüki. Kokkuvõtteks võib öelda, et 2022 majandusaasta oli OÜ Viljandi Satex-ile tagasihoidlik aasta. Suutsime keerulistes majandustingimustes kuidagi hakkama saada. Ka eeloleval aastal püüame hoida piisavat konkuretsivõimet hindade ja kasumlikkuse osas. 2022.aasta eest firma preemiaid ega lisatasusid välja ei maksnud. Ettevõtte keskmine töötajate arv oli 1. Ettevõttel on plaanis säilitada jätkusuutlikkus. Kokkuvõtteks võib lugeda, et 2022 aasta ei olnud OÜ Satex Viljandil hea aasta. 2022.a.

juhatuse esimees oma ametisoleku eest töötasu ei saanud.

VILJANDI SATEX OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.