Rohkema info nägemiseks:

ADVOKAADIBÜROO LEGALIA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1207; jälgijaid - 7. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ADVOKAADIBÜROO LEGALIA OÜ kohta arvamuslugu!"

ADVOKAADIBÜROO LEGALIA OÜ hetkeolukord

Juba 1207 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,7 punktiga ja kommenteeritud 8 korda.

Tegevusaruanne 2022

Käesolevaga deklareerin oma vastutust raamatupidamise aastaaruande eest ja kinnitan, et lehekülgedel 2 kuni 12 toodud Advokaadibüroo

LEGALIA OÜ 2022.a. raamatupidamise aastaaruanne, mis on koostatud kooskõlas Eesti Vabariigi hea raamatupidamistavaga, kajastab ettevõtte finants-seisundit ja majandustulemust õigesti ja õiglaselt:

Advokaadibüroo LEGALIA OÜ 2022. aasta raamatupidamise aastaaruande koostamisel on lähtutud ettevõtte tegevuse jätkuvusest.

Advokaadibüroo Legalia OÜ põhitegevuseks on õigusabi osutamine ettevõtetele ja üksikisikutele, juriidiline konsultatsioon ja dokumentide koostamine, samuti osalemine kaitsjana kohtuistungitel.

Käive 2022 a. oli ettevõtte käive 374965 eurot. Advokaadibüroo Legalia OÜ põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on firma turupositsiooni säilitamine ja kindlustamine olemasolevatel turgudel. Üheks ülesandeks on püsiklientide hoidmine ning ka uute koostööpartnerite leidmine.

Töötajad

Ettevõttes töötas 2022 a. keskmiselt 10 põhitöökohaga töötaja ning kogu 2022 a. palgakulu oli 124670 eurot. Ettevõtte juhatus koosneb 2 liikmest kellele tasuti 12000 juhtimistegevuse eest .

Osakud

Osakutega aruandeaastal tehinguid toimunud ei ole.

Juhatuse esimees

Natalia Suvorova

Juhatuse liige

Eve Jundas

Rapla, 24.aprill 2023.a.

ADVOKAADIBÜROO LEGALIA OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.