Rohkema info nägemiseks:

JÄRVE AUTOKESKUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 860; jälgijaid - 4. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta JÄRVE AUTOKESKUS OÜ kohta arvamuslugu!"

JÄRVE AUTOKESKUS OÜ hetkeolukord

Juba 860 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Aktsiaselts Järve Autokeskus põhitegevusalad 2022. aastal olid soojusenergia tootmine gaasikatlamajas ja sooja müük tarbijatele, elektrienergia, vee- ja kanalisatsiooniteenuste ning maagaasi vahendamine. AS Järve Autokeskus tagab ka

Pärnu mnt. 232 tootmisterritooriumi üldvalgustuse, samuti välisterritooriumi valdava osa hooldamise, korrashoidmise ning lumekoristuse ja vajadusel lume äraveo. Ettevõtte lepinguliste kohustuste hulka kuuluvad sooja ülekandetrasside, vee- ja kanalisatsioonitrasside ning elektri alajaama ja ülekandeliinide toimimise tagamine ja korrashoid kuni tarbijate mõõdikuteni, samuti territooriumil vihmaveekanalisatsiooni ja ülepumpamissüsteemi ning tulekustutussüsteemi toimimise tagamine. Ettevõtte poolt osutati ja vahendati teenuseid vastavalt lepingutele ja kokkulepetele

Tallinnas, Pärnu mnt. 232 tootmisterritooriumil asuvatele kinnistuomanikele ja rentnikele. Koristusteenuseid osutati 3 tarbijale.

AS Järve Autokeskus poolt 2022. aastal osutatud teenuste müügitulu oli 948 182 eurot, majandustegevuse tulemusena tekkis kahjum 20 584 eurot. 2021 aastal oli müügitulu 426 460 eurot ja saadi kasumit 14 351 eurot. Võrreldes eelmise aastaga suurenes müügitulu 2,2 korda. Toimunud on maagaasi, elektrienergia ja võrguteenuse sisseostuhindade oluline kallinemine, mille tõttu on oluliselt suurenenud ka meie gaasikatlamajas toodetud soojuse ning edasi müüdud elektrienergia müügihind. See on kasvatanud rahaliselt meie müügitulu. Kahjumi tekkimise oluliseks põhjuseks oli pikaajaliselt töötanud elektrialajaama hoolduse ja trafoõli vahetamise vajadus, mis tekitas ühekordse kulu 17,7 tuhat eurot.

Ettevõtte personal koosnes bilansipäeva seisuga 5 töötajast, kes kõik töötavad töölepingute alusel osalise tööajaga.

Aktsiaselts Järve Autokeskus on jätkuvalt tegutsev äriühing ning osutab ja vahendab teenuseid väljakujunenud tegevusaladel vastavalt tarbijate nõudlusele.

2023.aastal mõjutab ettevõtte majandustegevuse tulemusi jätkuvalt Ukraina kriisiga seotud maagaasi ja elektrienergia sisseostuhindade suur kõikumine. Kuigi nii sisseostuhinnad ja sellest tingitud müügihinnad on varasemaga võrreldes tõusnud, ei ole käesoleva hetkeni tekkinud probleeme meie väljastatud arvete tasumisega klientide poolt ega ostuarvete tasumisega tarnijatele meie poolt.

Peamised finantssuhtarvud: . 2022 2021

Müügitulu (eurot) 948 182 426 460

Puhaskasum, ( - kahjum), eurot - 20 584 14 351

Puhasrentaablus, % - 2,17 3,4

Lühiajaliste kohustiste kattekordaja 1,83 2,7

ROA, % - 6,7 5,6

ROE,% -14,7 9,0

Suhtarvude arvutamisel kasutatud valemid: -puhasrentaablus (%) = puhaskasum/müügitulu*100 -lühiajaliste kohustiste kattekordaja (kordades) = käibevarad/lühiajalised kohustised -ROA (%) = puhaskasum/varad*100 -ROE (%) = puhaskasum/omakapital*100

JÄRVE AUTOKESKUS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.