Rohkema info nägemiseks:

ARHITEKTUURIBÜROO MARGIT KÕRTS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1250; jälgijaid - 1. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta ARHITEKTUURIBÜROO MARGIT KÕRTS kohta arvamuslugu!"

ARHITEKTUURIBÜROO MARGIT KÕRTS OÜ hetkeolukord

Juba 1250 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

2022/2023 majandusaastal oli OÜ Arhitektuuribüroo Margit Kõrts käive 43 950 eurot (eelmisel perioodil 20 000 eurot).

Võrreldes eelmise perioodiga oli käive kahekordne.

Projekteerimise-, planeerimise- ja sisekujundusalaste teenuste osutamine toimus Eesti Vabariigi piires.

Järgnevaks majandusaastaks on planeeritud hoida sama käibe taset mis eelmisel perioodil. Kuid see võib keeruliseks osutuda, kuna ehitustegevus ei ole enam nii aktiivne kui paaril eelmisel aastal.

Firma omandis on kinnistu Pärnus, Aia tn 30 a. Kinnistut hetkel müüa ei plaanita. Kaugemas perspektiivis säilitatakse kava nimetatud kinnistul välja ehitada uus hoone ja laiendada ettevõtte tegevust rendipindade väljarentimise teenuse pakkumisega. Taotletakse omavalitsuselt projekteerimistingimused ehitusperspektiivi väljaselgitamiseks.

Margit Kõrts

Oü Arhitektuuribüroo Margit Kõrts

Juhatuse liige

ARHITEKTUURIBÜROO MARGIT KÕRTS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.