Rohkema info nägemiseks:

ITHAL NÕUKOJA AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1622; jälgijaid - 7. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ITHAL NÕUKOJA AS kohta arvamuslugu!"

ITHAL NÕUKOJA AS hetkeolukord

Juba 1622 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Kontserni struktuur

ITHAL Nõukoja AS omab osalust järgmistes tütarettevõtetes: 1. AS ACE Logistics Group – 55,51%, kes omab alljärgnevaid tütarettevõtjaid:

AS ACE Logistics Estonia ; AS Cargo Handling ; AS Air Proxy ; ACE Tollivormistuse OÜ; OÜ Sepise Kinnisvara ;

Peedrega-Peedla Põllud ja Metsad OÜ; Air Cargo Estonia OÜ; ACE Logistics Latvia SIA ; Air Proxy SIA; UAB ACE Logistics ;

ACE Logistics Ukraine LLC; 2. Alpek OÜ - 80%; 3. Marvelor OÜ - 66%.

Aruandeaasta põhieesmärgiks oli olemasoleva kliendiosa säilitamine ja suurendamine.

Kontserni ettevõtted osutavad lennu-, mere- ja maanteetransporditeenuseid, tollimaakleri teenuseid, samuti erinevaid lao- ja logistikateenuseid. Lisaks eelpoolnimetatud valdkondadele kuulub kontserni ettevõtete tegevusalade hulka ka lennuvedajate esindamisteenus kaubavedudes, samuti kaubakäsitlemisteenus lennujaamas. Kontserni ettevõtted tegelevad veel mööblifurnituuri ja – tarvikute ning kvaliteettööriistade ja –seadmete müügiga.

Kontserni majandustegevusega ei kaasne olulisi keskkonna- ja sotsiaalseid mõjusid. Majandusaasta jooksul ega ka aruande koostamisperioodil ei ole ilmnenud valuutakursside ja intressimäärade muutumisega seonduvaid riske.

Suhtarvude baasil saab lõppenud konsolideeriva üksuse majandusaastat iseloomustada järgnevalt: 2022 2021

Puhaskasum/-kahjum 1 588 769 873 050

Kasumi kasv/-kahanemine 106,6% 184,9%

Lühiajaliste kohustiste kattekordaja 1,14 1,32

Suhtarvude arvutamisel kasutatud valemid:

Käibe kasv (%) = (müügitulu 2022 – müügitulu 2021)/ müügitulu 2021* 100

Kasumi kasv (%) = (puhaskasum 2022 – puhaskasum 2021)/ puhaskasum 2021* 100

Lühiajaliste kohustiste kattekordaja (kordades) = käibevara/lühiajalised kohustised 2022. aasta oli kontsernile kokkuvõttes edukas. Koroonaviirus COVID-19 tingitud häired logistika sõlmpunktides maailmas (lennujaamad, sadamad) hakkasid lahenema, mis on loonud tingimused olukorra normaliseerumiseks koroonaeelsele tasemele.

24 veebruaril, 2022 Venemaa alustatud täismahuline sõda Ukraina vastu on avaldanud olulist mõju kontserni Ukraina ja Valgevene tütarettevõtjatele ja mõningal määral ka Leedu tütarettevõtjale. Teised grupi ettevõtjad ei ole olulist mõju oma tegevusele täheldanud.

Kontserni äriühingute töötasud ja töötajate arv 2022. aastal:

Kontsernis töötas 2022. aasta lõpus 234töötajat ning palgakulu kokku oli 6 724,7 tuhat eurot. Emaettevõtja keskmine töötajate arv oli 3 töötajat, palgaklu kokku oli 23,7 tuhat eurot. Vajadusel palgatakse juurde ka tööettevõtulepinguga töötajaid.

ITHAL NÕUKOJA AS kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.