Rohkema info nägemiseks:

Romet Kallas

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

W3Y OÜ tegevusaruanne 2023

W3Y OÜ on 2021. aasta detsembris asutatud ettevõte, mis tegeleb plokiahela põhise tarkvara toodete ning projektide arendamisega ning konsultatsiooniga. 2023. aasta lõpetati kahjumiga 633 194 eurot. Ettevõttel on 1 töötaja ning 4 juhatuse liiget. Juhtkonna hinnangul on ettevõte jätkuvalt tegutsev.

Dropdown

kõik artiklid

HARMONY OPS OÜ tegevusaruanne 2023

2023. oli Harmony Ops OÜ neljas tegevusaasta. Ettevõte lõpetas edukalt W3Y OÜga konsultatsiooni projekti. Ettevõtte käive ja kasum vähenesid. Tulemiks oli kasu
ssb.ee
2023. oli Harmony Ops OÜ neljas tegevusaasta. Ettevõte lõpetas edukalt W3Y OÜga konsultatsiooni projekti. Ettevõtte käive ja kasum vähenesid. Tulemiks oli kasum 41 tuhat eurot. Aasta eesmärk oli laieneda majutussektorisse ning ehitusplaanid ning ettevalmistused läksid plaanikohaselt. Tehti ka palju eeltööd uute IT konsultatsiooni klientide saamiseks. Eesmärk on 2024.a. lisaks IT alastele konsultatsioonidele ning -teenustele, hakata teenima tulu majutuse pealt. 2024 on plaanis hakata pakkuma vähemalt ühele uuele kliendile IT arendus- ja konsultatsiooni teenust.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.