Rohkema info nägemiseks:

HALLIKTEE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 997; jälgijaid - 227. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta HALLIKTEE OÜ kohta arvamuslugu!"

HALLIKTEE OÜ hetkeolukord

Juba 997 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 227 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Oü HALLIKTEE on registreeritud Tallinna Linnakohtu registriosakonnas 26.11.1997.a. Praegused omanikud omandasid osaühingu 1998.a.aprillis ning registreerisid selle ümber Pärnu Maakohtu registriosakonda 1998.a. mais. Viimastel aastatel on jäänud põhitegevuseks pikaajalised finantsinvesteeringud. OÜ Hallikteele kuulub 80%-line osalus as-s Kanpol, mille põhitegevuseks on jae- ja hulgikaubandus.

Juhatuses on kaks liiget, kelledele alates 2013.aastast, arvestades tekkinud majandussituatsiooni, ei makstud tasu. Seda ei tehtud ka 2021.aastal.

Äriühingul puuduvad valuuta-, keskkonnaalased ja muud analoogsed riskid.

Eelmistel perioodidel on koostatud oü aruanne kontserni aruandena. Aktiivne majandustegevus on seiskunud ja äriühingu põhiülesandeks on jäänud pikaajaliste finantsinvesteeringute haldamine..

2022.a. majandusaasta aruande raamatupidamise aastaaruanne on koostatud kontserni aruandena. Vastavalt olemasolevale üldisele majanduse olukorrale, mis on pikemas perspektiivis prognoosimatu, ei planeerita osaühingu juhtkonna poolt ka 2023.aastaks muutusi finantsinvesteeringutes ja tegevusalades.

Kontserniettevõte Kanpol Kinnisvara OÜ realiseeris korterelamu arendusprojektidega Pärnu linnas Tulbi 4 ja jätkab arendust Hõbe 4/4A ja Rohu 54 kinnistutel. Hõbe 4/4A projektile on väljastatud ehitusload, planeeritav ehitustegevuse algus on 2023 aasta sügisel. Rohu 54 arendus on detailplaneeringu menetlemise staadiumis. Tütarettevõttet Kanpol AS käibed on taastunud ning saavutatud stabiilsus. Ukraina/Vene sõda esialgu suurendas nõudlust ja käivet jaemüügis, kuna tavapärasest rohkem osteti strateegilisi kaupu. Pikemas perspektiivis mõjutab sõda kõige rohkem sortimendi muutust, teatud kaupade tarnekindlust ning hindasid. Hulgimüügis ettevõttele kohest otsest mõju ei ole, kuna me ei hankinud kaupu Ukraina, Venemaa ega ka Valgevene ettevõtetelt. Pikemas perspektiivis võib tooraine defitsiit avaldada meile kaudset mõju.

Oü Halliktee (kontsern) peamised finantssuhtarvud: 2022 2021

Müügitulu 12 698 592 12 336 819

Puhaskasum 311 379 211 732

Käibe kasv % 2,93 1,54

Puhasrentaablus 6,38 3,75

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja 1,46 0,87

Suhtarvude arvutamisel kasutatud valemid:

Käibe kasv (%) = (Müügitulu aruande aastal-müügitulu eelmisel aastal)/müügitulu eelmisel aastal*100

Puhasrentaablus (%) = puhaskasum/varad kokku * 100

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja (kordades) = käibevara/ lühiajalised kohustused

HALLIKTEE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.