Rohkema info nägemiseks:

KOONGA TEHNO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1444; jälgijaid - 5. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta KOONGA TEHNO OÜ kohta arvamuslugu!"

KOONGA TEHNO OÜ hetkeolukord

Juba 1444 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommenteeritud 56 korda.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Koonga Tehno on asutatud 1993. aastal, põhitegevusalaks on mootorsõidukite tehnilise ülevaatuse korraldamine.

2022. aastal oli OÜ Koonga Tehno müügitulu 95 697 EUR.

OÜ Koonga Tehno 2022.a. kogukäibest moodustas sõidukite tehniline ülevaatus 88,67 %, kinnisvara üüritulu 10,71 %, sõidukites olevate pulbertulekustutite kontrollimine 0,49 %, sõidukite lisatarvikute jaemüük 0,01 % ja muu tegevus 0,12 %.

Sõidukite tehnilisele ülevaatusele on omane teatud tsüklilisus - peamiselt esitatakse sõidukeid ülevaatusele märtsist detsembrini. Aprillis ja maikuus lisandub sõiduautode, busside, veoautode ja nende haagiste ülevaatusele veel ratastraktorite ja nende haagiste tehnoülevaatus.

Ratastraktorite ja nende haagiste tehnoülevaatust teostatakse eelnevalt kliente teavitades, leppides kokku traktorite ülevaatuse teostamise kohtade ja aja suhtes.

2022. aastal kujunes aruandeaasta kasumiks 12 832 EUR.

Ka varasematel aastatel on ettevõte töötanud kasumiga, välja arvatud 2021.a. kahjum, kuna ajavahemikul 20.04.2021 kuni 23.10.2021 puudus ettevõttel atesteeritud tehnoülevaataja ning uue või asendustöötaja leidmine ei õnnestunud. Samal ajal jätkus tehnoülevaatusega seotud püsikulude eest tasumine.

Vaatamata tööjõu puudusele on sarnases valdkonnas 2022.a. jätknud surve tööjõukulude kasvule. Ettevõtte kasumlikkusele mõjus kahtlemata ka inflatsioonist tingitud sisendite kallinemine. OÜ Koonga Tehno ei muutnud 2022.a jooksul ülevaatuse eest võetavat tasu.

Kliendikeskne poliitika ning hea suhtlemisoskus klientidega on olnud OÜ Koonga Tehno edu võti läbi aastate.

OÜ Koonga Tehno järgib pidevalt tehnoülevaatuse sektoris kohustuslike seadmete täiendamise nõudeid.

Töötajate töökeskonna parandamiseks on paigaldatud kaasaegne ventilatsioonisüsteem.

2017.a. kevadel on tehnoülevaatuspunkti muretsetud seaduse nõuetele vastav 4-komponendiline gaasianalüsaator ning suitsususe mõõtur diiselmootoriga sõidukite heitgaasides suitsususe neeldumisteguri määramiseks koos protsessori ja printeriga.

2019.a. lõpus paigaldati uus kaasaegne sõiduki rataste pidurdusjõudude kontrollimise rullstend koos telje kaaluanduritega, protsessori ja printeriga.

OÜ Koonga Tehno ja Transpordiameti vahel on sõlmitud sõidukite tehnonõuetele vastavuse kontrolli teostamise haldusleping. Vastavalt halduslepingu nõuetele on OÜ Koonga Tehno poolt tehnoülevaatuse teostamise jälgimiseks paigaldatud alates 01.07.2018.a.

salvestusseadmed. OÜ Koonga Tehno on jätkuvalt suhtunud positiivselt salvestusseadmete vajalikkusesse. Haldusülesannete täitmine toob kaasa ülesannet täitva isiku kõrgendatud hoolsuskohustuse ning nõuded tema tegevusele.

Sõidukite tehnilise ülevaatuse teostamise mõõtmisalase kvaliteedi tagamiseks on OÜ Koonga Tehno poolt koostatud "Kvaliteedikäsiraamat", mida pidevalt järgitakse ja täiendatakse.

OÜ Koonga Tehno muudab tõhusamaks sisekontrolli, et tagada tehnoülevaatuse teenuse vastavus seadusandlusest tulenevatele nõuetele.

Tehnoülevaatajalt nõuame suuremat hoolsust ning tehnoülevaatuse teostamist rangelt vastavuses õigusaktidele ja halduslepingule.

Ülevaatuse üheks peamiseks eesmärgiks võib pidada seda, et liikluses kasutataks üksnes tehnonõuetele vastavaid sõidukeid, kaitstes liiklusohutuse ning keskkonnaohutuse kaudu inimeste elu ja tervist. samuti aitab tehnoülevaatuse korrektne teostamine kaitsta isikute vara.

OÜ Koonga Tehno juhatus on üheliikmeline. Kuna juhatuse liige on OÜ Koonga Tehno töötaja, kes saab töötasu, siis juhatuse tasusid eraldi ei ole makstud.

Juhtkonna hinnangul on OÜ Koonga Tehno jätkuvalt tegutsev osaühing.

KOONGA TEHNO OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.