Rohkema info nägemiseks:

KARIVAND OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 174; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta KARIVAND OÜ kohta arvamuslugu!"

KARIVAND OÜ hetkeolukord

Juba 174 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Ettevõtte tutvustus:

Karivand OÜ põhitegevusalaks on antiikesemete kollektsioneerimine, restaureerimine samuti nende kokkuost ja müük nii galeriis kui ka internetis. Tegevust alustati 1991.aastal Tallinna vanalinnas asuvas galeriis. Meie klientideks on eraisikutest ja ettevõtetest kollektsionäärid, muuseumid, pühakojad, investorid erinevatest riikidest, kes soovivad omada antiikesemeid XVI - XX sajandi alguse eri stiilidest ja kunstikoolkondade koos päritolutunnistusega.

Majanduskeskkond

UNCTAD 2022 aruande kohaselt on COVID-19 pandeemia kiirendanud üleminekut e-kaubandusele ja digitaalsetele platvormidele. UNCTAD 2022 aruanne näitab ka, et rahvusvaheline loomekaupade ja -teenuste kaubandus on olnud COVID-19 pandeemia ajal teistest sektoritest palju jätkusuutlikum. UNCTAD ennustab 2023. aastaks antikvariaadi ja kollektsioneeritava kauba müügi kasvu, kuna üha rohkem tarbijaid kasutab oma ostude sooritamiseks veebipoode. Internetist tellimisel on galeriisse mineku asemel mitmeid eeliseid, näiteks kiirem otsing, laiem valik ja kauba koju kohaletoimetamine. See kujutab endast potentsiaalset võimalust kogu tööstusharu kasvuks. Alates 2007. aastast on Aasia globaalselt suurim loomekaupade (creative goods) eksportija, näiteks 2020. aastal ulatus loomekaupade eksport 308 miljardi USA dollarini, järgnesid Euroopa (169 miljardit USA dollarit), Põhja-Ameerika (37 miljardit USA dollarit). USD). Loomekaupade ekspordis on domineeriv roll

Hiinal, mis moodustab 32% kogu maailma loomekaupade ekspordist.

Peamised finantssuhtarvud: 2022. a. müügitulu võrreldes 2021. a. on vähenenud 14 %, kuid 2022. a. lõpetas ettevõtte kasumiga.

Majandusaasta netokäive oli 83,1 tuh. eur.

Karivand OÜ müügitulust moodustas 81% müük USAs.

Ettevõtte 2022.aasta kasum moodustas 7,3 tuh. eur.

peamised fanantssuhtarvud 2022 2021

Maksevõime kattekordaja: 6,7 7

Käibevara/ Lüh. Kohustised

Likviidsuskordaja: Raha/ Lüh.

21% 29%

Kohustised

Personal

Karivand OÜ annab tööd 1 töötajale. 2022.aastal maksti palkadeks koos maksudega 9.6 tuh.eur. Ettevõtte juhatus koosneb 2 liikmest. Juhatuse tegevus ei olnud tasustatud.

Finantsriskid: hirm viiruse ees ei ole enam valdav, seega Galerii on taas avatud . Kuid sõjaline konflikt on toonud kaasa üldised põhjalikud häired kogu maailma majandustegevuses. Olenemata väga keerulisest aastast, ettevõtte juhatus vaatab tulevikku optimistlikult, kuid uusi suuri investeeringuid plaanis ei ole. Ettevõte on juhatuse hinnangul jätkuvalt tegutsev kuna teenuste tulud katavad jooksvad kulud.

KARIVAND OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.