Rohkema info nägemiseks:

Mario Liepa

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

E&M PROJEKT OÜ tegevusaruanne 2022

E&M Projekti põhitegevusaladeks on ehitusteenuse pakkumine nii era-, kui äriklientidele. Tuleval aruandeaastal on plaanis võtta suund ka hoovide ja hoonete hooldusele, täpsemalt haljastus ja survepesutööd. Käesoleval aruandeaastal investeeringuid ei tehtud, kuid uuel aruandeaastal ja olenevalt majanduse olukorrast on investeeringud võimalikud. Tulenevalt ka plaanitavast uuest suunast loodame töömahu suurenemist, kuid hetkel pole plaanis palgata juurde töötajaid. E&M Projekt soovib olla paindlik ja usaldusväärne ettevõtte oma klientidele ning täita kõik endale võetud kohustused.

Dropdown

kõik artiklid

M2RUUT OÜ tegevusaruanne 2022

M2Ruut OÜ on loodud 2021 aastal ja tegeleb peamiselt katusetöödega. Töid teostatakse põhiliselt Harju- ja Raplamaal. 2021-2022 on tegeletud põhiliselt koostöövõ
ssb.ee
M2Ruut OÜ on loodud 2021 aastal ja tegeleb peamiselt katusetöödega. Töid teostatakse põhiliselt Harju- ja Raplamaal. 2021-2022 on tegeletud põhiliselt koostöövõrgustiku arendamisega. 2023 on plaanis suurendada käivet, ning leida juurde uusi äripartnereid.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.