Rohkema info nägemiseks:

BESSI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme pikaajalise kogemusega ehitusettevõte, kellel on lai kogemus Põhjamaades.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Bessi OÜ on pikaajalise kogemusega ehitusettevõte, oleme spetsialiseerunud erinevatele projektidele Eestis, Soomes ja Norras, osaledes nii väiksematel renoveerimistöödel kui ka suurte "võtmed kätte" projektide elluviimisel.

Bessi OÜ lugu sai alguse aastaid tagasi, kui asutasime firma oma kirglikust soovist luua ja renoveerida. Algusaastatel keskendusime peamiselt kohalikele ehitusprojektidele, kuid kiiresti laienesime üle piiri, võttes ette väljakutseid ka Soomes ja Norras. Meie edu aluseks on olnud pühendumine kvaliteedile ja klientide individuaalsele lähenemisele.

Iga meie projekt algab põhjaliku konsultatsiooni ja planeerimisega, kus arvestame täpselt klientide soovide ja vajadustega. Meie meeskond koosneb kogenud ehitusinseneridest, elektrikutest ja spetsialistidest, kes on valmis lahendama ka kõige keerukamaid ülesandeid. Pakume laia valikut ehitusteenuseid alates väiksematest remonditöödest kuni suurte ärihoonete ja tööstuskomplekside ehitamiseni.

Bessi OÜ ei piirdu ainult ehitustöödega, vaid pakub ka  elektritöid, sealhulgas elektrisüsteemide projekteerimist, paigaldamist ja hooldust. Meie elektrimeeskond tagab, et igal projektil on stabiilne ja usaldusväärne elektrivarustus, vastates kõrgetele ohutusstandarditele.

Üks meie erilistest kiredest on tuulikute renoveerimine. Oleme uhked, et saame säilitada ajaloolisi tuulikuid, tuues need tagasi elule ja säilitades samas nende kultuurilise väärtuse. See töö ei ole lihtsalt meie töö, vaid ka meie missioon, et aidata kaasa keskkonna- ja ajaloo säilitamisele.

Bessi OÜ on rohkem kui lihtsalt ehitusettevõte - oleme partner, kes võtab südamega oma klientide projekte ja eesmärke. Meie pikaajalised suhted klientidega on tõenduseks meie professionaalsusest ja usaldusväärsusest. Tänu meie pidevale arengule ja pühendumisele kvaliteedile oleme jätkuvalt juhtivad oma valdkonnas ning valmis pakkuma parimaid lahendusi igale ehitus- ja elektritöödele, olgu tegemist siis väikese remondiga või suuremahulise ehitusprojektiga.

BESSI OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kristjan R.

Kiire reageerimine ja professionaalne lähenemine.

- Rait H.

Täpsed ja usaldusväärsed elektritööd. Jäin tulemusega väga rahule.

- Kert T.

Väga professionaalne teenindus ja suurepärane suhtlus. Kindlasti soovitan!

BESSI OÜ tegevusaruanne 2023

OÜ"Bessi" 2023.aastal oli kogu tegevus suunatud lõpetamata ehituse lõpule viimisele,mis on jõudnud lõppetappi,2024.a. jätkame objekti lõpliku lõpuleviimisega.Tegelesime ka elektri remonttöödega. 2024.aastal on osaühing "Bessi" jätkuvalt tegutsev ettevõte.

Dropdown

kõik artiklid

Täpsed ja ohutud elektrisüsteemid Teie kodu või äri jaoks!

Jätkusuutlik ehitus ei ole lihtsalt trend; see on pühendumus meie planeedile ja tulevastele põlvedele. See hõlmab keskkonnasõbralike materjalide ja praktikate k
ssb.ee
Jätkusuutlik ehitus ei ole lihtsalt trend; see on pühendumus meie planeedile ja tulevastele põlvedele. See hõlmab keskkonnasõbralike materjalide ja praktikate kasutamist, mis on suunatud mõju minimeerimisele maale, luues samal ajal tõhusaid, vastupidavaid ja esteetiliselt meeldivaid struktuure. Jätkusuutlik ehitus viitab ehitusprojektide, ehitusmeetodite, materjalide ja tegevuspraktikate kasutamisele, mis on keskkonnasõbralikud ja ressursitõhusad kogu hoone elutsükli vältel. Kliimamuutuste mõjude muutumisel üha märgatavamaks on ehitustööstusel suurenev surve oma keskkonna jalajälje

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.