Rohkema info nägemiseks:

EVERWELLE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3532; jälgijaid - 254. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta EVERWELLE OÜ kohta arvamuslugu!"

EVERWELLE OÜ hetkeolukord

Juba 3532 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 254 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Everwelle tegeleb teravilja, seemnete, loomasööda hulgimüügi ja kinnisvara üürile andmisega.

Ülevaade olulistest sündmustest majandusaastal 2022. aruandeaastal OÜ Everwelle jätkas aktiivselt teravilja kauplemise ärisuuna arendamist. Rahvusvaheliselt on meie põhilised kaubeldavad tooted nisu, söödamais, sojaoad, rapsiseemned, rapsišrott ja rapsiõli.

OÜ Everwelle omab GMP+ sertifikaati. GMP+ standardi eeliseks on aastane väljatöötatud praktiline kogemus söödaohutuse kontrollimiseks. Ettevõtte juhtimissüsteemi protseduurid on seotud söödaohutussüsteemiga ning on arvestatud GMP+ standardi nõudeid. OÜ Everwelle omandas ISCC sertifikaati, mis kinnitab, et ettevõtte tootmisprotsessil on võimalikult väike mõju ja keskkonnakahjustus, tooraine kaevandamine on jälgitav ja oluline on sotsiaalne jätkusuutlikkus. ISCC süsteemi sertifitseerimine aitab tootjatel vastutust võtta ja vähendab ettevõtete riski luua keskkonda kahjustavaid protsesse.

Tulud, kulud ja kasum 2022.aastal moodustas ettevõtte müügitulu 81 mln. eurot ( 2021.aastal 57 mln eurot). Teravilja, seemnete ja loomasööda hulgimüük moodustas 99,94% müügitulust. Ettevõtte müügitulu suurenes 40% võrra võrreldes 2021 aastaga. 2021.aastal OÜ Everwelle kasum moodustas 6,2 mln. eurot ( 2021.aastal 3,5 mln eurot). Kasumi kasvu mõjutas põllumajandussaaduste hinnatõus ning käibe kasvu tõttu. Hoolimata väiksemast viljakogusest saavutasime rekordkäibe.

Investeeringud põhivaradesse 2022.aastal investeeriti 7,5 tuhat eurot (2021. aastal 413 tuhat eurot). 2022 aastal ettevõtte põhivara kulum moodustas 314 tuhat eurot (2021 põhivara kulum oil 266 tuhat eurot)

Personal 2022. aastal oli ettevõtte töötajate arv 7 töötajat (2021.aastal töötas ettevõttes 7 töötajat). Ettevõttel tööjõukulude kogusumma oli 291 tuhat eurot ( 2021.aastal 261 tuhat eurot).

Olulised keskkonna- ja sotsiaalsed mõjud

Väliskeskkond ei avaldanud negatiivset mõju äriühingu põhitegevusalale ja äriühingu põhitegevusala ei avaldanud negatiivset mõju keskkonnale. Ettevõtte töötajaskond on suhteliselt stabiilne, tööjõu voolavust ei esine. Kõiki töölepingute tingimusi täidetakse.

Valuutakursi, intressi ja turuhinna muutuse riskid

Arveldused OÜ Everwelle hankijatega ja ostjatega toimuvad eurodes kui ka dollarites. Seetõttu mõjutavad valuutakursi muutused äriühingu tegevust. Lisaks majandustegevusele avaldavad mõju teravilja ja väetiste hinnad ja loodusfaktorid, millest sõltub vilja saak, seeläbi ka ekspordi ning impordi mahud.

Bilansipäevajärgsed sündmused

Raamatupidamise aastaaruande koostamise perioodil ei ole toimunud olulisi sündmusi, mis ei kajastu raamatupidamise aastaaruandes, kuid mis oluliselt mõjutavad või võivad mõjutada järgmiste majandusaastate tulemusi.

Plaanid 2023 2023. aasta eesmärgiks on jätkata turuosa suurendamist põllumajanduskaupade turul, kliendibaasi laiendamine uute klientide ja tegevusalade arvelt. Äriühing plaanib siseneda ettevõtte jaoks uutesse äritegevuse valdkondadesse.

Ettevõte OÜ Everwelle edukalt töötab 25 aasta jooksul teravilja turul ja planeerib arendada oma tegevust edasi.

Ettevõtte suhtarvud :

Majandusaasta 2022 2021

EVERWELLE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.