Rohkema info nägemiseks:

TANNI-VAKOMA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1720; jälgijaid - 15. Arvustusi - 4; Artikleid 2+ "Kirjuta TANNI-VAKOMA OÜ kohta arvamuslugu!"

TANNI-VAKOMA OÜ tegevusaruanne 2023

Osaühing Tanni-Vakoma on augustis 1992 asutatud ettevõte. Põhitegevusala on rahvusvaheliselt tuntud kaubamärkide (Husqvarna, Gardena, John Deere jt) toodete sertifitseeritud edasimüük, hooldus ja remont. Uus suund, mida arendada, on professionaalse niidutehnika rent jalgapallistaadionitele, golfiväljakutele, spordikeskustele jne. Tööjõukulud suurenesid üleüldise palgasurve tõttu. Juhatuse lliikmed töötasu ei saa. Järgmiseks aruandeperioodiks prognoosime väikest käibe kasvu, pigem stabiilsust. Turg näitab rahulikkuse märke, uut tehnikat ei osteta, pigem remonditakse olemasolevat.

Dropdown

kõik artiklid

20. augustil kauplus suletud

20. august on Eesti Vabariigi taassünni päev. Aga ka Tanni kaupluse (Tanni- Vakoma OÜ) sünnipäev. Aastal 2024 saab Tanni juba 32 aastaseks, palju õnne meile!
Th
tanni.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.