Rohkema info nägemiseks:

EESTI LINDSAW AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 907; jälgijaid - 12. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta EESTI LINDSAW AS kohta arvamuslugu!"

EESTI LINDSAW AS hetkeolukord

Juba 907 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 12 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 6 korda.

Tegevusaruanne 2022

AS Eesti Lindsaw on asutatud 1993.aastal. Alates 2006.aastast on tootmine üle viidud AS Eesti Lindsaw tütarettevõttesse Haapsalu Metal OÜ, kes tegeleb ketassaeveskite tootmise, remondi ja tagavaraosade valmistamisega; metallkonstruktsioonide valmistamisega ning puidutöötlemisseadmete valmistamise ja remondiga. Põhiline osa Haapsalu Metal OÜ toodangust moodustab alltöövõtt Rootsile.

AS Eesti Lindsaw on valdusühing ja põhitegevuseks on kinnisvara haldamine, rentimine, konsultatsioonid ja juhtimisteenuse osutamine.

Käive 2022.a. käive oli 169,8 tuhat eurot.

Investeeringud 2022.aastal investeeriti põhivara parendamisse 1,6 tuhat eurot.

2023. aastal investeeringuid põhivaradesse ei planeerita.

Töötajad

AS Eesti Lindsaw töötajate arv 2022.a. oli 2 põhikohaga töötajat.

Ettevõtte juhatus koosneb 1 (ühest) liikmest, seejuures juhatuse esimees tegutseb ka ettevõtte tegevjuhina. Ettevõtte nõukogu koosneb 4 (neljast) liikmest.

2022.aastal maksti nõukogu liikmetele tasu koosolekul osalemise eest.

Eesmärgid ja plaanid lähitulevikuks

Ettevõte omab Haapsalus, Kaluri 30 kinnistut. Kinnistu suuruseks on ca 8 tuhat ruutmeetrit, kinnistul asuvad tootmispinnad ning äriühingu kontor.

Ettvõtte struktuur

AS Eesti Lindsaw on emaettevõte Haapsalu Metal OÜ-le, omades 100% Haapsalu Metal OÜ osadest.

Tütarettevõte Haapsalu Metal OÜ on registreeritud Eestis. Põhitegevusaladeks on ketassaeveskite, puidust seadmete tootmine, remont, metallkonstruktsioonide valmistamine, montaaz.

AS Eesti Lindsaw emaettevõte on Trevisdar OÜ (osalus 90%) ja sidusettevõte on Borcom Group OÜ (osalus 10%) AS Eesti Lindsaw aktsiakapitalist. Mõlemad omanikust ettevõtted on registreeritud Eestis.

Trevisdar OÜ osakapitalist kuulub omakorda 100% Rootsi ettevõttele Krovpe AB, kes on ka kogu konsolideerimisgrupi emaettevõte.

Majandusnäitajad 2022 2021

ROE(%) 12,21% 10,58%

ROA(%) 12,06% 10,40%

Tegevtulukus 174,69% 139,88%

EESTI LINDSAW AS kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.