Rohkema info nägemiseks:

MULLO TRANSPORT AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3106; jälgijaid - 32. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta MULLO TRANSPORT AS kohta arvamuslugu!"

MULLO TRANSPORT AS hetkeolukord

Juba 3106 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 32 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommenteeritud 14 korda.

Strateegiline otsus: Kliendibaasi suurendada ei soovi
Juhatuse liige Jaak Mullo (05.04.2024): „Keskendume ainult olemasolevate klientide kvaliteetsele teenindusele ja suhete hoidmisele. Kliendibaasi suurendada ei planeeri.“

Tegevusaruanne 2023

Mullo Transport AS alustas tegevust 1994. aastal. Mullo Transport AS on 100% erakapitalil baseeruv ettevõte, põhitegevusalaks on maanteetranspordi teenus. Mullo Transport AS juhatus on 1-liikmeline ja nõukogu 3-liikmeline. Keskmine töötajate arv aruandeaastal oli 61.

Majandustegevus aruandeaastal ja arengusuunad 2023.a. aastal oli Mullo Transport AS ettevõtte müügitulu 8,368 miljonit eurot (2022.a. 9,832 miljonit eurot). Müügitulu langus võrreldes 2022.

aastaga on 14,9% ehk 1,464 miljonit eurot. Ettevõte müüs transporditeenuseid Baltikumi ja Skandinaaviasse.

Ettevõte lõpetas 2023 konsolideeritud majandusaasta 231,7 tuhande eurose kasumiga (2022.a. kasum 59,3tuhat eurot). Kasumi tõusu põhjuseks 2023. aastal oli peamiselt kütuse, laevapiletite ja varuosade hinnatõusu stabiliseerumine.

Mullo Transport AS-i 2024 aasta eesmärgiks on müügitulu säilitamine ja majandussurutisega toimetulemine. Parandame ettevõtte efektiivsust.

2023. aastal loodi tütarettevõte Mullo Transport AB, mis on 100% osalusega Mullo Transport AS omand. See annab rohkem võimalusi Skandinaavia transpordi sektoris konkurentsis püsimiselja klientide paremal teenindamisel. Hetkel taotleme jätkuvalt Rootsis transpordi tegevusluba, seetõttu 2023.

aasta majandustulemuste näitajaid tütarettevõtte asutamine ei mõjutanud oluliselt.

Arendame võimalusi uute kaubaliikide veoks olemasolevate transpordivahenditega.

Mullo Transport AS äritegevus ei ole hooajaline ning aktsiaseltsi majandustegevus pole tsükliline.

Aastaaruande koostamisperioodil toimunud lulised sündmused ja tegevuskeskkonna makromajanduslik areng 2023. aastal süvenev ja 2024. aastal jätkuv majanduslangusSkandinaavias ja Baltikumis on doomino efektina mõjunud ka Mullo Transport AS tegevusele. Oleme valmidusestegutseda ettevõtte jätkuvuse tagamiseks, klientide rahulolu tagamiseks.

.

Investeeringud

Ettevõte investeeris 2023. aastal transpordivahenditesse 573,6 tuhat eurot maanteevedude optimaalsemaks ja keskkonnasäästlikumaks muutmiseks. Jätkame rahvusvaheliste vedude autopargi kaasajastamist ning vanemate veokite realiseerimist.

2024. aastal on plaanis arendada IT lahendusi raamatupidamise ja logistika valdkonnas, kavas on uuendada arvutid ja seadmed. Kogu masinapark tuleb viia vastavalt EU seadustele Smart2 digimeerikutele 2024. aasta lõpuks ja 2025. aasta augustiks.

Investeerimis- ning finantseerimisstrateegia 2024. aastal uusi laenusid esialgselt plaanis võtta ei ole. Eesmärk on võimalusel investeerida ettevõtte omavahenditest, kuna intressid on hetkel kõrged.

Ettevõte tegeleb 2023 aasta kehtivate kapitalirendi laenude graafikujärgsete tagasimaksetega.

Aastaaruande kuupäeval on ettevõte kapitalirendi lepingute tingimustega vastavuses.

Dividendipoliitika 2023. aastal kuulutati dividendide maksmiseks välja 50 tuhat eurot, välja maksti dividendideks 72 tuhat eurot. 2023. aastal oli võimalus maksta välja eelnevalt väljakuulutatud dividendid.

2024. aastal kuulutada välja dividendid 70 tuhat eurot.

Aastaaruande koostamisperioodil toimunud olulised sündmused ja tegevuskeskkonna makromajanduslik areng

Riskide hindamine

Ettevõtte juhtkond on hinnanud finantsinstrumentidega seonduvaid riske, sealhulgas majandusaastal ja aruande koostamise perioodil ilmnenud valuutakursside ja intressimäärade muutumisega seonduvaid riske ning leidnud, et neil on tegevusele lähitulevikus teatud, kui mitte oluline mõju.Jälgida

Rootsi kroonides sõlmitud klientide lepinguid, nende hinnapoliitikat. Pikemas perspektiivis on intressimäärade edasist tõusu ja mõjuraske hinnata.

Keskkonna- ja sotsiaalsed mõjud

MULLO TRANSPORT AS kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.