Rohkema info nägemiseks:

DAEMON OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 964; jälgijaid - 18. Arvustusi - 5; Artikleid 1+ "Kirjuta DAEMON OÜ kohta arvamuslugu!"

DAEMON OÜ hetkeolukord

Juba 964 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 18 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2023

Ettevõtte profiil:

OÜ Daemon on osa DAEMON RAAMATUPIDAMSBÜROOST, mis on laiema ettevõtete grupi kaubamärgiks. Grupp koondab ettevõtteid, kes jagavad ühist kaubamärki ja toetavad üksteist äritegevustes.

Ülevaade aastast 2023: 2023. aasta oli väljakutseterohke aeg, kus ettevõtluskliima näitas üldist langustrendi. Sellest hoolimata suutis OÜ Daemon oma üldist käivet kasvatada 6%. See saavutus rõhutab meie ettevõtte vastupidavust ja kohandumisvõimet muutuvates turutingimustes.

Käibe kasv:

Aruandeaasta jooksul toimus oluline kasv meie raamatupidamisteenuste segmendis, kus käibe tõus oli 18,7%. See tõus näitab meie teenuste kõrget kvaliteeti ja klientide usaldust. Vastupidiselt sellele nägime arvutikaupade müügis väikest langust, mis peegeldab turu üldisi suundumusi ja nõudluse muutusi.

Peamised suhtarvud 2023 ja 2022 aastate lõikes:

Käibe kasv + 6,04% - 6,29% sh raamatupidamisteenused +18,73% + 24,80%

Käiberentaablus 0,04% 0,15%

Käiberentaablus = kasum / käive

Vara käibekordaja 1,31 0,85

Vara käibekordaja = netokäive / vara

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja 3,56 0,92

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja = käibevara / lühiajalised kohustused

Olulised sündmused ja saavutused 2023 aastal:

Märkimisväärne sündmus 2023. aastal oli OÜ Daemon lisamine Eesti Raamatupidajate Kogu (EKR) poolt tunnustatud raamatupidamisbüroode nimekirja. Tunnustatud raamatupidamisbüroo staatuse saamise eelduseks oli 6. taseme raamatupidaja kvalifikatsiooni olemasolu ning audiitorkontrolli läbimine, demonstreerides oma teenuse kõrget standardit ja pühendumust parimatele raamatupidamistavadele.

Tunnustus on eriti oluline, kuna oleme 18. raamatupidamisbüroo Eestis, kes on sellise tunnustuse pälvinud.

Rahvusvaheline laienemine 2024 aastal: 2024. aastal kutsuti OÜ Daemon ühinema FY International Auditing and Consulting Corp'iga, mis on rahvusvaheline allians, koosnedes raamatupidamis- ja juristibüroodest üle maailma.

Peale põhjalikku due diligens'i ja liitumisprotsessi, võeti Daemon raamatupidamisbüroo juunis 2024 FY International'i liikmeks. See liikmelisus avab meie klientidele suuremad võimalused saada infot teiste riikide maksudest, seadustest ja kontaktidest, võimaldades neil kasutada ülemaailmset FY International võrgustikku. Samuti annab liikmelisus võimaluse Daemon raamatupidamisbüroole edasiseks jätkuvaks kasvuks.

Kokkuvõte ja tulevikusuund:

OÜ Daemon jätkab kvaliteetse raamatupidamisteenuse pakkumist, reageerides proaktiivselt turumuutustele ja hoides fookust klientide vajadustel. Meie meeskond on pühendunud pidevale arengule, et tagada parim võimalik teenus ning kasvatada ettevõtte positsiooni turul.

Vastutustundliku ettevõtja deklaratsioon

OÜ Daemon järgib oma igapäevategevustes vastutustundliku ettevõtja põhimõtteid.

Oleme loonud mitmeid traditsioone, mis peegeldavad meie pühendumust korporatiivsele vastutusele ja jätkusuutlikule äritavale:

Võimaluste loomine noortele

Toetame ettevõtlikke koolinoori, kes soovivad õppida välismaal, laiendada oma silmaringi ning omandada uusi teadmisi ja keeleoskust. See initsiatiiv on suunatud järgmise põlvkonna spetsialistide kasvatamisele, pakkudes neile vajalikke vahendeid globaalses keskkonnas edukaks saamiseks.

Praktikavõimaluste pakkumine

Meie firma on avatud ambitsioonikatele noortele, kes tunnevad sügavat huvi finantsvaldkonna ja ettevõtluse vastu ning soovivad omandada praktilisi oskusi. Edukate praktikaprogrammide kaudu on mitmed noored leidnud Daemon raamatupidamisbüroos püsiva töökoha, tuues meie meeskonda värskeid perspektiive ja innovatsiooni.

DAEMON OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.