Rohkema info nägemiseks:

Leino Laks

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
audiit- ja raamatupidamisteenused jms teenused, tooted, konsultatsioonid

TARTU LINN, KUMMELI TN 4 KORTERIÜHISTU tegevusaruanne 2023

Tartu linn, Kummeli tn 4 korteriühistu on registreeritud 02. november 2022. a Kummeli tn 4 korteriühistu tegevuse eesmärk on korteriomandite eseme osaks oleva ehitise ja maatüki mõttelise osade ühine majandamine ja korteriühistu liikmete ühiste huvide esindamine. Korteriühistut juhib kaheliikmeline juhatus. Juhatuse liikmetele tasusid ei makstud.

Dropdown

kõik artiklid

DAEMON OÜ tegevusaruanne 2023

Ettevõtte profiil: OÜ Daemon on osa DAEMON RAAMATUPIDAMSBÜROOST, mis on laiema ettevõtete grupi kaubamärgiks. Grupp koondab ettevõtteid, kes jagavad ühist kaub
ssb.ee
Ettevõtte profiil: OÜ Daemon on osa DAEMON RAAMATUPIDAMSBÜROOST, mis on laiema ettevõtete grupi kaubamärgiks. Grupp koondab ettevõtteid, kes jagavad ühist kaubamärki ja toetavad üksteist äritegevustes. Ülevaade aastast 2023: 2023. aasta oli väljakutseterohke aeg, kus ettevõtluskliima näitas üldist langustrendi. Sellest hoolimata suutis OÜ Daemon oma üldist käivet kasvatada 6%. See saavutus rõhutab meie ettevõtte vastupidavust ja kohandumisvõimet muutuvates turutingimustes. Käibe kasv: Aruandeaasta jooksul toimus oluline kasv meie raamatupidamisteenuste segmendis, kus käibe tõus oli 18,7%.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.