Rohkema info nägemiseks:

SUVILA TARBED OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme eritellimusel metallitööde valmistamisega, pakkudes kvaliteetseid mööblitarvikuid, lehtmetallist kapsleid, mahlapresse ja profiile kasvuhoonetele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Suvila Tarbed OÜ usub, et tõelise käsitöö olemus peitub detailides. Alates meie loomisest oleme pühendunud põhjalikule välimuse hooldusele ja eritellimusel metallitööde valmistamisele, mis mitte ainult ei vasta, vaid ületab ootusi. Meie missioon on lihtne, kuid mõjukas: Pakume põhjalikku välimuse hooldust ja eritellimusel metallitööde valmistamist.

Meie hoolikalt valmistatud tootevalik hõlmab mööblitarvikuid, lehtmetallist kapsleid, mahlapresse ja profiile kasvuhoonetele, kõik on loodud selleks, et täiustada teie eluruumi ja kogemusi. Iga toode on meie kvaliteedi ja funktsionaalsuse pühendumuse tunnistus, tagades, et iga loodud ese on ehitatud kestma.

Võime toota kuni 50 000 toodet kuus, oleme varustatud nii suurte kui väikeste nõudmiste täitmiseks, tagades õigeaegse kohaletoimetamise ilma kvaliteedis järeleandmisi tegemata. Meie laserlõikustehnoloogia võimaldab täpsust ja mitmekülgsust meie disainides, muutes meid metallitööstuse liidriks.

Meie loosung võtab kokku meie pühendumuse luua tooteid, mis ei täida ainult praktilist eesmärki, vaid aitavad kaasa ka teie ümbruse ilu ja vastupidavusele. Olgu selleks meie mööblitarvikute tugevad nurgad ja hinged, meie köögitarvikute elegantne disain või meie kasvuhoonete tugevad profiilid, oleme siin, et täiustada teie keskkonda.

Neile, kes väärtustavad ilu ja funktsionaalsuse säilimist, on Suvila Tarbed OÜ teie usaldusväärne partner. Kutsume teid uurima meie mitmekesist toote- ja teenustevalikut ning laskma meil aidata teil ehitada kvaliteedipärand, mis peab vastu ajaproovile.

Avastage tõelise käsitöö erinevust. Külastage meid meie tootmisalal aadressil Telliskivi 60A või võtke meiega ühendust aadressil suvilatarbed@hot.ee või helistage meile numbril (+372) 5117340, et saada rohkem teavet.

Valmistame kvaliteeti, hoiame mälestusi!

Kontakt

SUVILA TARBED OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anna M.

Suvila Tarbed ületasid igas mõttes minu ootused!

- Marko K.

Nende tähelepanu detailidele on tõeliselt muljetavaldav.

- Mart R.

Soovitan nende teenuseid kõigile, kes otsivad vastupidavust ja elegantsi.

Millised eelised pakub laserlõikus traditsiooniliste metallilõikemeetodite ees?

Laserlõikus on tipptasemel tehnoloogia, mis on revolutsiooniliselt muutnud metallitööstust. Kõrgelt fokusseeritud laserkiire jõu rakendamisega on võimalik metalli läbi lõigata uskumatu täpsuse ja kiirusega. See transformeeriv meetod pakub traditsioonilistele metallilõiketehnikatele arvukalt eeliseid, muutes selle ettevõtetele ja harrastajatele hindamatuks tööriistaks. Laserlõikus hõlmab kõrgvõimsusega laserkiire suunamist optika kaudu materjali sulatamiseks, põletamiseks või aurustamiseks, mille tulemuseks on täpne ja puhas lõige. Arvjuhtimisega (CNC) tehnoloogia võimaldab lõikeprotsessi

Dropdown

kõik artiklid

Millised materjalid sobivad kõige paremini kasvuhooneprofiilideks?

Kasvuhooneprofiilid on iga kasvuhoonekonstruktsiooni selgroog. Nad pakuvad vajalikku tuge kattematerjalidele ja tagavad konstruktsiooni stabiilsuse ja vastupida
ssb.ee
Kasvuhooneprofiilid on iga kasvuhoonekonstruktsiooni selgroog. Nad pakuvad vajalikku tuge kattematerjalidele ja tagavad konstruktsiooni stabiilsuse ja vastupidavuse. Kvaliteetsed profiilid võivad oluliselt pikendada kasvuhoone eluiga, vähendada hoolduskulusid ja parandada selle üldist jõudlust. Erinevaid kasvuhooneprofiile on saadaval mitmesuguseid, igaühel oma omaduste ja eelistega. Kõige levinumad tüübid hõlmavad alumiiniumist, galvaniseeritud terasest, puidust ja PVC-profiile. Profiili valik sõltub projekti konkreetsetest vajadustest, sealhulgas eelarvest, kliimast ja disaininõuetest.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.