Rohkema info nägemiseks:

ALBALAN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 418; jälgijaid - 3. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ALBALAN OÜ kohta arvamuslugu!"

ALBALAN OÜ hetkeolukord

Juba 418 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

2022 aastal OÜ Albalan jätkas tööd koopiamasinate müümise, hooldamise ja remondi alal ning koopiamasinate,printerte kassettide täitmise töövaldkonnas.

Majandusaasta peamiseks ülesandeks oli turuuringute läbiviimine ,firma klientuuri laienemine ning nendega koostöö paremaks kujunemine.

OÜ Albalan teostas aktivselt koostööd väike firmadega .

Osaühingu ülesandeks on ka HP,Canon,Konica,Sharp,Minolta ja teiste firmade poolt toodetud printerite,koopiamasinate,analog- ja digitehnika hooldamine.

Klientide hoidmiseks ja uute klientide saamiseks on osaühing hoidnud hindu linna keskmisest allapoole ning on kiiremas korras reageerinud väljakutsele.Paremaks teenindamiseks on osaühing välja pakkunud firmadele vahetusmasinate kasutamise võimalust,juhul kui remonditav tehnika on pikaajaliselt remondis.

Seoses digitehnika turule toomisega,vähenes firma tulu koopiamasinate teenistuse osas.

Firma saavutuseks on see,et täidetud tööde kohta kehtib garantiiaeg.

Osaühing tegeleb turuuringutega, mille eesmärgiks on teeninduse paranemine,on loodud head sidemed firmadega Cartridg, Copypass, Bellust CR, Xeloink OÜ ning ka teiste firmadega.

Juhatus koosneb ühest liikmest. Juhatuse liikmete juhtimise eest tasu ei ole makstud.

2022a. töötas firmas 1 inimene ning tööjõu kulud moodustasid 12238 eurot.

ALBALAN OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.