Rohkema info nägemiseks:

GENTEEL AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3207; jälgijaid - 49. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta GENTEEL AS kohta arvamuslugu!"

GENTEEL AS hetkeolukord

Juba 3207 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 49 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

AS Genteel põhitegevusalaks on investeerimine ja investeeringute haldamine. Põhilise osa ettevõtte investeeringutest moodustavad väärtpaberiinvesteeringud ning vähesel määral kinnisvarainvesteeringud.

AS Genteel suurimaks investeeringuks on LHV Groupi aktsia, mis eelmisel aastal tõusis 4,6% ning tõi firmale sellega 1,75 miljonit eurot arvestuslikku kasumit.

Kokku moodustas ettevõtte 2023 a. kasum 3,5 miljonit eurot ning bilansimaht oli aasta lõpus 62,9 miljonit eurot. Juhatus on teinud ettepaneku maksta dividendideks 200 eurot aktsia kohta ehk 802 400 eurot.

Firmas oli aasta lõpu seisuga kolm töötajat. Juhatus on üheliikmeline ning nõukogu kolmeliikmeline.

AS Genteel finantsinvesteeringud on tundlikud börsihindade kõikumise suhtes.

Varahaldusportfellid on koostatud tasakaalu portfelli põhimõttel, kus riskid on globaalselt hajutatud valuutade, majandussektorite ja regioonide vahel.

Firma majandustegevus pole tsükliline ega hooajaline. Firma tegevusega ei kaasne keskkonna-alaseid ega sotsiaalseid mõjusid.

AS Genteel on tugeva omakapitaliga jätkusuutlik firma, mis ei võta ülearuseid riske ning järgib ka edaspidi konservatiivset investeerimisstrateegiat.

Peamised finantsnäitajad 2023 2022

ROA % 5,60 -20,79

ROE % 5,61 -20,86

Lühiajaliste kohustiste kattekordaja 10,67 4,15

Suhtarvude arvutamisel kasutatud valemid:

ROA (%) = puhaskasum (-kahjum)/ varad kokku * 100

ROE (%) = puhaskasum (-kahjum)/ omakapital kokku * 100

Lühiajaliste kohustiste kattekordaja = käibevara/ lühiajalised kohustised

GENTEEL AS kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.