Rohkema info nägemiseks:

FUN DINING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1386; jälgijaid - 13. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta FUN DINING OÜ kohta arvamuslugu!"

FUN DINING OÜ hetkeolukord

Juba 1386 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 13 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Fun Dining OÜ põhitegevusala on toitlustamine.

2023 aastal täitsime suure püstitatud eesmärgi ning laienesime ühe lõunasöögikoha võrra. Selleks omandasime tütarettevõttena Fun Dining OÜ (14560843) ühes nende kasutuses oleva Freya Foodbar & Catering kaubamärgi ja kontseptsiooniga. Uue kaubamärgi kaasamine aitab teenuse osutamise sihtgruppi laiendada. Ühendasime tütarettevõtte ja emaettevõtte ja uue ühendatud äriühingu nimeks sai Näituste Baari OÜ asemel

Fun Dining OÜ – ettevõttel säilis emaettevõtte registrikood (10406499).

Lõime juurde 8 uut töökohta, ning suurendasime oma tootmisvõimekust. Muutsime tööprotsesse ja ettevõtte tegutsemise struktuuri. Sellega panustasime ettevõtte jätkusuutlikkusse. Uus lõunarestoran omab Green Key märgist.

Panime suurt rõhku ettevõtte töökultuuri arendamisesse ja kaasajastamisesse. Uue köögi näol on tegemist täielikult kaasaegse ruumiga nii sisustuse kui tehnika osas.

2024 aastal me tegevuse laiendamist ei planeeri. Suuname oma fookuse täielikult tööprotsesside efektiivsemaks muutmisele, töökultuuri jätkuvasse arveldamisesse, ning tööprotsesside kaasajastamisesse. Sellega loodame tagada ettevõtte jätkusuutlikkuse nii ärilises, töökultuuri kui ka keskkonna suhtes. Oleme panustanud pikaaegsete koostöösuhete hoidmisesse nii meie töötajatega kui ka tarnijatega.

Kuupäevalised muutused:

Näituste Baari Osaühing (10406499) tütarettevõtte Fun Dining OÜ (14560843) ost 29.06.2023.a. Tütarettevõttele on koostatud ostuanalüüs.

Näituste Baari OÜ (10406499) ühinemine Fun Dining OÜ-ga (14560843) 18.07.2023, mille käigus jätkatakse tegevust Fun Dining OÜ ärime all. Ühinemisel koostatud konsolideeritud aruanne.

FUN DINING OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.