Rohkema info nägemiseks:

TABERNA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 499; jälgijaid - 5. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta TABERNA OÜ kohta arvamuslugu!"

TABERNA OÜ hetkeolukord

Juba 499 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Taberna OÜ tegeleb ettevõttele kuuluva hoonetekompleksi kui kinnisvarahaldamise ja rentnikele renditeenuste pakkumisega. Ettevõte alustas tegevust 1996.a-l ja see on katkematult jätkunud kuni käesoleva ajani. Ettevõttel oli seisul 31.12.2022.a kokku 12 Eesti Vabariigi residendist juriidilisest isikust rentnikku, kellele oli välja renditud kokku ca 3000 m2 tootmis- ja äripinda. Aasta jooksul remonditi hooneid nende normaalse ekspluatatsiooni tagamiseks. Remonttöödega tagati vähemalt hoonete turuväärtuse säilimine.

Oluliseks ettevõtmiseks 2022.aastal oli ettevõttele kuuluva kinnistu aadressil Tallinn Katusepapi tn 35 detailplaneeringu koostamise algatamine; tööde ja seonduvate toimingute kestuseks on eeldatavasti kuni 3 aastat; 1.etepi töödega alustati 2022.a algul ja nimetatud tööd loetakse lõppenuks detailplaneeringu kehtestamisega Tallinna Linnavalitsuse korralduse alusel.

Ettevõtte omanikeringis, samuti töötajate osas 2022.a-l muudatusi toimunud pole.

Ettevõttes töötas seisul 31.12.2022.a 2 inimest, osalise tööajaga. Ettevõtte juhatajaks oli Rein Argus nagu varasematelgi aastatel. Juhatusele ei makstud lõppenud majandusaastal töötasu.

TABERNA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.