Rohkema info nägemiseks:

SUSTRE TÜH

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 112; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SUSTRE TÜH kohta arvamuslugu!"

SUSTRE TÜH hetkeolukord

Juba 112 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Aastal 2022 ühistul iseseisev majandustegevus praktiliselt puudus.

Meie pagarikoja rentnik - FIE Elve Vahenõmm - on suutnud oma töötajate ja pere abiga pagarikoja ja küla ainsa kaupluse käigus hoida ning tähistas hiljuti 20. tegutsemisjuubelit. Pagaritoodete hind on jäänud turistidele ja kohalikele taskukohaseks, hoolimata toorainete hinnatõusust.

Meie mustsõstraistandus lubab hoolimata külmast ja põuasest kevadest ka tänavu korralikku saaki, tänu madalale varjatud kasvukohale ja läinudsügisel väetamisele merest tulnud adru ja niidetud rohemassiga.

Ka 2022. aasta marjasaak õnnestus sümboolse hinna eest kohalikele ja turistidele pakkuda, kuna asume

Romantilise Rannatee turismiteel. Sõja, kliimamuutustest tingitud põudade ja kõrgenenud elektrihindade tõttu marjade import Euroopast tõenäoliselt kallineb ja kodumaine marjakasvatus muutub seega olulisemaks. Eesmärk on hakata meie marju kasutama ka pagaritoodete valmistamisel.

Oleme säilitanud elurikkust pagarikoja kõrval küla keskel asetseval 2 ha alal ja osalenud ka vastava- sisulistel koolitussarjadel („Elurikas Tori Vald”). Kuna inimtegevuse tagajärjel on kunagi Eestimaad katnud elurikastest niitudest säilinud vaid 5%, on igaühel võimalus oma maa-alal olukorda parandada, ja seda oleme ka teinud, niites rohtu käsivikatiga ja harva, säilitades kõdunevad puud ja kivimüürid ning hooldades maantee-äärseid kuusehekke ja viljapuuaeda, mis on koduks lindudele. Koolitustelt saadud teadmiste ja seemnetega rajame sügisel ka lilleniidu pagarikoja piirile kujundatavale haljasalale. Ühtlasi laiub sellesama ala ääres ka mustsõstraistandus.

Ootame valitsuselt aktiivset tegutsemist võitluses nakkushaigusi levitavate puukidega, mis takistavad turistidel marju ise korjata!

Planeerime pagarikoja katusele energiasäästlikke päikesepaneele, kuna Kablis on enim päikesepaistelisi

SUSTRE TÜH kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.